Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Inaugurada la nueva planta de producción de BASF Coatings en Marchamalo
La nova instal·lació permetrà ampliar la gamma de productes de resines i additius industrials per a la construcció

Inaugurada la nova planta de producció de BASF Coatings en Marchamalo

Redacció Interempresas02/04/2012

2 d'abril de 2012

BASF Coatings ha inaugurat dins de les seves instal·lacions en Marchamalo, una nova planta de producció per ampliar la seva gamma de productes de resines i recobriments industrials per a la construcció. La presidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, va presidir l'acte d'inauguració al costat del màxim responsable de les activitats del grup BASF en el sud d'Europa, Erwin Rauhe. A la cita van assistir a més una àmplia representació del govern regional i local, així com clients i empresaris.

La inversió realitzada per BASF Coatings en la nova planta ascendeix a 2,4 milions d'euros. Una inversió que a més ha permès, en plena crisi, incrementar la plantilla de la factoria en 6 persones, emprant en l'actualitat a 629 persones.

La inauguració de la nova planta va comptar amb l'assistència de la presidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal...
La inauguració de la nova planta va comptar amb l'assistència de la presidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, i del màxim responsable de les activitats del grup BASF en el sud d'Europa, Erwin Rauhe.

La nova instal·lació reforça l'aposta del grup BASF per Espanya i per Guadalajara especialment. BASF Coatings és una de les empreses capdavanteres en la comunitat castellà-manxega i, alhora, un dels centres estratègics de producció i comercialització de pintures i recobriments de BASF al món.

La presidenta de Castella-la Manxa, Dolores de Cospedal, moments abans de descobrir la placa commemorativa d'aquesta inauguració, va valorar el pas donat per aquesta companyia ja que “aquest és el tipus d'esperit col·lectiu, el de treballar tots conjunts, que necessita avui el nostre país i, per descomptat, que necessita Castella-la Manxa: el d'una empresa, BASF, que malgrat la difícil situació econòmica i financera que travessem, aposta per una planta més per a la construcció, tenint una plantilla de més de 600 persones i una estabilitat en l'ocupació del 90%”.

Cospedal va agrair a BASF la seva aposta per Guadalajara i Castella-la Manxa com a punt de desenvolupament empresarial “d'aquesta important multinacional que porta més de 30 anys instal·lada a la província”. La presidenta regional va destacar la important labor que duen a terme les empreses a la regió i el país per sortir de la crisi.

Erwin Rauhe va afirmar que “aquesta nova inversió confereix a aquest centre de producció un major protagonisme en el grup BASF i reforça el nostre compromís amb el territori de Guadalajara”. L'obertura de la nova nau de producció coincideix amb el 30 aniversari de BASF Coatings a Guadalajara.

Els assistents a la inauguració de la nova planta van poder recórrer les instal·lacions
Els assistents a la inauguració de la nova planta van poder recórrer les instal·lacions.

BASF Coatings està present en més de 20 països i és una de les companyies capdavanteres en l'àmbit internacional, sent generadora i pionera dels ràpids canvis tecnològics del mercat. BASF Coatings duu a terme aquest lideratge també al mercat espanyol, constituint-se com un soci fiable per als seus clients. A més, compleix la seva funció de planta estratègica a nivell internacional i subministra quotes de fins a un 40% d'exportació dels productes elaborats en la seva planta de Marchamalo, fent-los arribar als cinc continents i a països com Xina, Argentina o Sud-àfrica, entre uns altres.

Empreses o entitats relacionades

Master Builders Solutions España, S.L.U

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis