Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Knauf Insulation presenta su segundo Informe Anual de Sostenibilidad
Des de l'empresa s'afirma que “és el moment d'estalviar energia”

Knauf Insulation presenta el seu segon Informe Anual de Sostenibilitat

Redacció Interempresas14/02/2012

14 de febrer de 2012

En els últims dotze mesos, els dramàtics successos ocorreguts a Japó i Orient Mitjà han demostrat l'exposada que està la societat per la nostra dependència de l'energia, i les inseguretats que aquesta dependència pot crear. Per aquestes raons, Knauf Insulation ha realitzat el seu segon Informe Anual de Sostenibilitat, en el qual explica el paper que l'estalvi energètic dels edificis construïts pot exercir per ajudar a millorar la situació actual.

Partint de la base que no és una tasca fàcil, analitza els desafiaments que existeixen per a la construcció dels edificis de baix consum energètic. Knauf Insulation ha reaccionat davant aquesta inseguretat mitjançant l'establiment d'objectius a llarg termini en l'àmbit de la sostenibilitat, per oferir una adreça cap a on desitja arribar i prestant especial atenció al que està succeint al món exterior.

Per tant, mentre l'Informe de Sostenibilitat de l'any passat va ser la primera instantània de la posició de la multinacional en el camp de la sostenibilitat, l'Informe d'aquest any va més enllà d'informar sobre xifres i estableix els seus objectius a llarg termini, incloent un compromís en matèria de residus zero, zero producció de carboni i una clara aposta per convertir-se en una empresa de primera elecció, entre unes altres.

Knauf Insulation fabrica, entre altres productes, Llanes Minerals aïllants
Knauf Insulation fabrica, entre altres productes, Llanes Minerals aïllants.

Resumeixen Informe de Sostenibilitat 2011

Knauf Insulation, el tercer major fabricant d'aïllament a nivell internacional, ha continuat creixent en 2011 amb noves fàbriques a Turquia i Rússia, i augmentant la seva capacitat a través de la seva estructura ja existent. Representants de l'empresa expliquen que “entre les prioritats de molts governs, actualment es troba la necessitat de millorar l'eficiència energètica dels edificis ja existents. En 2020, els edificis de nova construcció en tota Europa hauran de realitzar els nivells d'energia en “gairebé zero” i, encara que la normativa vigent s'ha de complir per ser eficaç, la seva mateixa existència representa un bon començament per construir un futur millor”.

No obstant això, per solucionar per complet el problema de l'ús d'energia als edificis, des de Knauf Insulation s'argumenta que no es pot abordar únicament en la construcció de nous edificis, ja que cal renovar també els existents.

Knauf Insulation ha començat a aplicar el seu programa d'Anàlisi de Cicle de Vida (LCA) a través de l'anàlisi de la seva gamma de productes

Per a això és necessari conèixer en profunditat els edificis i els seus patrons de consum d'energia. Per aquesta raó, des de la companyia han augmentat significativament els seus esforços per garantir que els edificis funcionen segons les expectatives relatives al seu consum d'energia. I ha dedicat tot un programa sobre Ciència de la Construcció, que reuneix als principals físics de la construcció de tot el món per desenvolupar els coneixements sobre el rendiment dels edificis construïts. A més de desenvolupar al costat d'altres empreses una metodologia comuna per a proves a gran escala.

D'altra banda, per garantir que els seus productes s'utilitzen correctament, des de Knauf Insulation han començat a estudiar les característiques clau de la sostenibilitat de cadascun d'ells per millorar no només els productes en si, sinó les qüestions pràctiques relacionades amb les seves especificacions i amb la seva instal·lació.

L'anomenat LCA

Knauf Insulation ha començat a aplicar el seu programa d'Anàlisi de Cicle de Vida (LCA) a través de l'anàlisi de la gamma de productes en totes les seves instal·lacions de fabricació i s'han pres mesures per garantir que els seus principis estan arrelats en l'ADN de l'empresa. A més, han ampliat la seva gamma de productes, amb Ecose Technology, la seva tecnologia lliure de formaldehids, existent ja en noves aplicacions.

Tots els productes de Knauf Insulation passen pel programa LCA
Tots els productes de Knauf Insulation passen pel programa LCA.

L'Anàlisi del Cicle de Vida (LCA) ajuda a determinar com es pot millorar el rendiment mediambiental dels seus productes. Fins ara, els estudis del LCA s'han realitzat ja en el 80% de les plantes de Knauf Insulation i a partir de l'anàlisi de resultats és possible iniciar les millores necessàries.

A través d'aquest informe, Knauf Insulation ha volgut reflexionar sobre la necessitat de frenar l'exercici actual, fent front al rendiment dels edificis i dels productes, perquè “és una empresa compromesa a convertir la sostenibilitat en una part fonamental de la seva forma de treballar. El seu missatge és alt i clar: És el moment d'estalviar energia. El món no pot permetre's esperar més”.

Empreses o entitats relacionades

Knauf España

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefavePiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis