Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BigMat amplía su plataforma logística

BigMat amplia la seva plataforma logística

28/12/2011

28 de desembre de 2011

BigMat inicia les obres d'ampliació de la plataforma logística que la cadena de magatzems de materials de construcció té a Onda, Castelló. Des dels seus orígens el Grup BigMat ha apostat per oferir als seus associats un servei logístic que aporti un avantatge substancial per millorar la competitivitat i reduir l'estoc en els magatzems dels punts de venda.

BigLog compte actualment amb una superfície total de 16.000 metres quadrats, dels quals 2.880 estan coberts que s'ampliaran amb la nova nau en altres 1.300, fins a aconseguir una superfície coberta total de 4.180 metres quadrats. Actualment la plataforma disposa d'1.260 buits en paletización estàndard i 560 buits de prestatgeria de rack manual. En la nova nau estan previstes dues fases de prestatgeria per a màquina retràctil, a 8 metres d'altura, amb un total d'1.620 buits.

Imagen
BigLog va néixer amb la intenció de facilitar al soci aspectes tan importants com la logística, la compra a picking i les compres conjuntes del grup. Després de gairebé quatre anys de marxa, aquest projecte s'ha consolidat, dotant al soci de la possibilitat d'adquirir més de 5.000 referències a preus molt competitius, i sense necessitat de fer grans apilaments.

La logística dels materials de construcció cobra cada vegada més rellevància en els plans de la cadena BigMat que treballa amb l'objectiu, pels dos propers anys, de consolidar una xarxa de distribució directa al soci, facilitant la gestió de les seves compres i aprovisionaments. La bona gestió de les compres conjuntes, facilita al mateix temps la integració de l'assortiment de tots els associats, així com la major vinculació amb els socis proveïdors. El projecte a mitjà-llarg termini culminarà amb el desenvolupament de subplataformas distribuïdes pel territori nacional per aconseguir apropar encara més als punts de venda els productes, fins i tot els de major pes i volum.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainAsefaveMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis