Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Patronato de la Fundación Laboral de la Construcción aprueba su presupuesto de 2012

El Patronat de la Fundació Laboral de la Construcció aprova el seu pressupost de 2012

19/12/2011

19 de desembre de 2011

El Patronat de la Fundació Laboral de la Construcció, òrgan suprem de govern de l'entitat compost per 52 membres, ha aprovat el pressupost de l'entitat per al proper any 2012, que ascendeix a 89,2 milions d'euros, així com unes línies estratègiques per garantir la sostenibilitat de l'entitat paritària, de cara al període 2012-2015.

Els representants de la patronal i dels sindicats van elogiar la labor i el paper que exerceix la Fundació Laboral, que en el que va d'any ja ha format a més de 130.000 treballadors de la construcció en diferents matèries especialitzades.

Així mateix, la patronal i els sindicats van coincidir a destacar que “la formació és un dret dels treballadors i una necessitat perquè les empreses puguin ser competitives”, més encara en els temps de crisis actuals.

Després de detallar algunes dades sectorials com que des de l'1 de gener de 2007 fins a l'1 de gener d'aquest any 2011, s'han perdut en el sector de la construcció 100.000 empreses i 1.100.000 ocupacions. Juan F. Lazcano, president de la CNC i de la Fundació Laboral, va subratllar que “de la crisi no es pot sortir sense la construcció, que segueix i seguirà tenint un pes específic en l'activitat econòmica del nostre país”.

Per la seva banda, Fernando Serrano, secretari general de Fecoma-CCOO, i Manuel Fernández ‘Lito’, secretari general de MCA-UGT, van destacar la posició “consolidada i estable” de la Fundació Laboral i van al·ludir a la importància que haurà de s'arribin a acords en la negociació col·lectiva, doncs, com va afirmar ‘Lito’, “els convenis generals són un ancora, una referència fonamental per assegurar l'estabilitat d'empreses i treballadors”.

Empreses o entitats relacionades

Fundación Laboral de la Construcción

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Casa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPamplona (5 - 6 junio 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis