Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nueva generación de manipuladores telescópicos Bobcat
Desenvolupament i innovació amb els models TL

Nova generació de manipuladors telescòpics Bobcat

Redacció Interempreses27/04/2011

27 abril 2011

Bobcat ha llançat una nova generació de manipuladors telescòpics de 6 i 7 metres, en el seu afany de desenvolupament i innovació. Aquests models de nova generació ofereixen diverses millores, "inèdites característiques, beneficis i opcions completament revolucionàries", segons la companyia, "no només per a la família de manipuladors telescòpics Bobcat, sinó també per al sector". Un exemple és una cabina asimètrica patentada que porta la visibilitat a un altre nivell, ja que ofereix una visió sense obstruccions en la part posterior de la màquina. O una bomba de detecció de càrrega opcional de 190 litres per minut que ofereix una major velocitat en realitzar moviments simples o combinats amb la ploma.
Els models de nova generació TL reemplacen als T2556, T2566 i T3571. Foto: Bobcat
Els models de nova generació TL reemplacen als T2556, T2566 i T3571. Foto: Bobcat.

Els models de la nova generació TL reemplacen als anteriors manipuladors telescòpics T2556, T2566 i T3571. El model TL360, amb les seves característiques i varietat de configuracions, substitueix tant al T2556 com al T2566, mentre que el TL470 substituirà els models de manipuladors telescòpics T3571 i T3571HD.

El TL360 i el TL470 vénen equipats amb un motor dièsel Perkins 1104D-44T de 74,5 kW i amb un flux hidràulic estàndard, a través d'una bomba d'engranatges de 100 litres / minut. Els manipuladors telescòpics TL360 i TL470 tenen una capacitat d'elevació de 3,0 i 3,5 tones, respectivament. Ambdues màquines ofereixen, a la màxima altura d'elevació, una capacitat de 3,0 tones. El màxim abast del model TL360 és de 3.365 mm, mentre que el del TL470 és de 4.002 mm. La capacitat d'elevació en el seu abast màxim és de 1.300 i 1.500 quilos, respectivament.

Visibilitat sense precedents

Gràcies al disseny d'una nova cabina asimètrica patentada, la cantonada posterior dreta està totalment lliure de components estructurals, el que ofereix l'operador una visibilitat sense precedents i sense obstacles en tota la part posterior de la màquina. A més, el punt d'articulació de la ploma més baix millora encara més la visibilitat. El parabrisa frontal arrodonit ofereix una visibilitat completa dels implements a qualsevol altura, així com les extensions de la ploma. Això assegura que l'operador pugui controlar i prestar atenció a la càrrega en tot moment, la qual cosa millora significativament la productivitat i la seguretat.

L'operador pot controlar i prestar atenció a la càrrega en tot moment, la qual cosa millora significativament la productivitat i la seguretat

Per tal de crear un entorn de treball més còmode per a l'operador, la cabina s'ha ampliat. Tot això, en combinació amb el disseny de la cabina rodona i recoberta de vidre d'alta resistència, ofereix a l'operador un ambient de treball airejat i espaiós. Tots els controls estan ergonòmicament dissenyats i posats per a la màxima facilitat d'ús. La pantalla del tauler electrònic proporciona a l'operador una excel lent visió general del rendiment de la màquina.

Una porta de vidre opcional augmenta encara més la visibilitat cap al costat esquerre del manipulador telescòpic, pel que és més fàcil maniobrar en àrees restringides i moure's amb seguretat a prop d'edificis i estructures. La porta de vidre li dóna a l'operador una consciència espacial excel lent en tot moment, el que redueix el risc de danyar la màquina o els objectes circumdants.

La funció d'avanç / retrocés se situa en el comandament de control per facilitar l'operativitat de la màquina. La direcció de conducció es selecciona amb només prémer un botó, mentre que l'operador pot seguir subjectant tant el volant com el comandament de control. Això permet canvis ràpids i fàcils entre les direccions cap endavant i cap enrere, amb una capacitat de reacció òptima de l'operador, així com un domini complet i segur de totes les funcions de la màquina.

En els models TL la cabina és més àmplia i ergonòmica per oferir l'operari major comoditat. Foto: Bobcat
En els models TL la cabina és més àmplia i ergonòmica per oferir l'operari major comoditat. Foto: Bobcat.

Dissenyats per a durar

Amb la gamma TL el disseny i el desenvolupament dels manipuladors telescòpics van un pas més enllà. Prenent com a base els conceptes utilitzats per al versàtil model T2250, "però incorporant experiència acumulada i coneixements professionals, el resultat final és una nova gamma de manipuladors telescòpics no únicament robustos i fiables, sinó també potents i àgils", expliquen des Bobcat.

Una nova estructura principal molt robusta, amb un disseny del xassís especialment protegit garanteixen la màxima resistència i seguretat, proporcionant una llarga i productiva vida de la màquina. El disseny de la ploma, que compta amb un cap de ploma totalment integrada, de major secció transversal i una superposició d'una ploma més llarga, assegura que els models TL han estat concebuts per ser manejats davant els treballs de càrrega més difícils.

Una nova estructura principal molt robusta, amb xassís especialment protegit, proporciona una llarga i productiva vida de la màquina

Manteniment i servei

Els nous manipuladors telescòpics TL estan dissenyats de manera que les mínimes operacions de manteniment i de servei són molt senzilles. Tots els models TL compten amb un motor de muntatge lateral que proporciona un accés fàcil i segur als principals punts de manteniment del motor. La bateria està situada a la part davantera del compartiment del motor per facilitar l'accessibilitat, mentre que els filtres estan col locats estratègicament perquè sigui possible substituir-los de forma fàcil i ràpida.

Les característiques estàndard inclouen un interruptor de la bateria electrònica i equip de diagnosi a bord que contribueixen a la alta fiabilitat de la màquina per garantir el temps d'activitat màxim. Totes les zones importants estan cobertes i protegides dels elements externs quan la màquina està en funcionament, proporcionant una major vida útil i menor risc de danys als components. Els orificis d'accés amb tapes es poden retirar ràpidament, i estan col locats estratègicament en l'estructura principal.

Àmplia gamma d'opcions i implements

Una àmplia gamma de requisits opcionals, inclosa una velocitat de desplaçament de 40 quilòmetres / hora, suspensió de la ploma i la bomba de sensor de càrrega de 190 litres / minut, permet que la generació de nous manipuladors telescòpics es personalitzi segons les exigències de cada treball. D'altra banda, una gamma completa d'implements està disponible per garantir que els manipuladors telescòpics TL puguin realitzar una àmplia varietat d'aplicacions.

  • Dades tècniques

TL360

-Màxima capacitat d'elevació: 3.000 kg.
-Alçada màxima d'elevació: 6.000 mm.
-Capacitat d'elevació a alçada màxima: 3.000 kg.
-Abast horitzontal màxim: 3.365 mm.
-Capacitat màxima en ple abast: 1.300 kg.
-Velocitat de desplaçament màxima: 30 km / h (40 km / h opcional).
-Flux hidràulic estàndard: 100 l / min.
-Dimensions (L (amb càrrega) x W x H): 4.653 x 2.300 x 2.374 mm.
-Pes total (sense càrrega): 6.110 kg.
-Motor: Perkins 1.104D-44T amb 74,5 kW a 2.400 rpm.

TL470

-Màxima capacitat d'elevació: 3.500 kg.
-Alçada màxima d'elevació: 7.000 mm.
-Capacitat d'elevació a alçada màxima: 3.000 kg.
-Abast horitzontal màxim: 4.002 mm.
-Capacitat màxima en ple abast: 1.500 kg.
-Velocitat de desplaçament màxima: 30 km / h (40 km / h opcional).
-Flux hidràulic estàndard: 100 l / min.
-Dimensions (L (amb càrrec) x W x H): 4.763 x 2.300 x 2.374 mm.
-Pes total (sense càrrega): 7.130 kg.
-Motor: Perkins 1.104D-44T amb 74,5 kW a 2.400 rpm.
Una àmplia gamma de requisits opcionals permet personalitzar els nous manipuladors telescòpics segons cada treball. Foto: Bobcat...
Una àmplia gamma de requisits opcionals permet personalitzar els nous manipuladors telescòpics segons cada treball. Foto: Bobcat.

Empreses o entitats relacionades

Bobcat, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAPiscinaSpainAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis