Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Intermat Middle East se estrena con nuevas oportunidades de negocio en la zona
L'esdeveniment ha reunit 3.200 compradors i prescriptors del sector de la construcció

Intermat Middle East s'estrena amb noves oportunitats de negoci a la zona

Redacció Interempreses20/04/2011

20 abril 2011

La primera edició de Intermat Middle East, fira internacional d'equips, materials i tècniques per a la construcció i les infraestructures, es va celebrar a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units) del 28 al 30 de març 2011, conjuntament amb la 'Arabian Construction Week'. L'esdeveniment s'ha dirigit als principals decisors de la construcció i ha acollit a 3.200 compradors i prescriptors del sector de la construcció. Aquesta primera edició de la fira ha estat globalment positiva per als expositors que van confiar en aquest llançament.

L'afluència "haurà de millorar per a les properes edicions", en opinió dels organitzadors, però la fira va obtenir una audiència altament qualificada gràcies a la visita de directius d'empreses de construcció, representants de les autoritats governamentals i municipals del sector del transport, ports i aeroports, directors de projectes, fabricants i distribuïdors de material i equips, comerciants i importadors de materials i màquines d'obres. Alguns països visitants van Algèria, Aràbia Saudita, Bahrain, Egipte, Emirats Àrabs Units, Jordània, Iran, Kuwait, Líban, Marroc, Oman, Qatar o Turquia.

En mercats en els quals els poders de decisió estan concentrats en mans dels directius presents en les obres i que les supervisen, l'audiència d'una fira del Golf es qualifica per la presència dels actors claus de la regió. Així, l'esdeveniment va generar un business notable de més d'una cinquantena contractes.

Intermat es va celebrar conjuntament amb la 'Arabian Construction Week'
Intermat es va celebrar conjuntament amb la 'Arabian Construction Week'.

"No està malament per a una primera edició. El nombre de visitants és encara limitat. Però nosaltres no volíem ia exposar a Big 5. No s'ha de planejar una exposició a l'Orient Mitjà com a Europa. És molt important fer servir el contacte expositor ". En el nostre estand hem signat la venda de 20 carregadores skid Steer Bobcat ", comenten Gaby Rayhem, director regional de Bobca Doosan Infracore Construction Equipment per a l'Orient Mitjà.

Contactes de "alt nivell"

Per la seva banda, Umberto Draghi, gerent de Global Cònsol, afirma haver fet contactes "interessants i d'alt nivell" a la fira. Pel que fa a visitants Jean-Pierre Meynard, assessor tècnic de l'empresa de construcció Saudi Oger declara: "Intermat Abu Dhabi ha estat una gran pas endavant per als materials d'obres de la regió. Fins ara no existia aquí tractament professional del sector. Ni en la manera d'exposar els equips ni en el seu tractament per alguns expositors ".

Umberto Draghi, de Global Cònsol: "Intermat Abu Dhabi ha estat una gran pas endavant per als materials d'obres de la regió. Fins ara no existia aquí tractament professional del sector "

Per acompanyar l'actualitat del sector, els organitzadors de Intermat Middle East van posar en marxa el 30 de març una conferència titulada 'Com millorar la productivitat i la seguretat de les grues a les grans obres', un tema d'actualitat de ressonància a l'Orient Mitjà. La jornada va tractar de confrontar l'experiència sobre el terreny i les solucions proposades per les constructores, creadors d'equipaments i sistemes de seguretat.

A la dreta, el subsecretari del departament d'Afers Municipals d'Abu Dhabi, l'enginyer Ahmad Mohammed Shareef...
A la dreta, el subsecretari del departament d'Afers Municipals d'Abu Dhabi, l'enginyer Ahmad Mohammed Shareef, que es va encarregar d'inaugurar Intermat.
Pel que fa als mitjans desplaçats, al voltant de cinquanta mitjans procendents dels Emirats Àrabs Units, Alemanya, Algèria, Espanya, Itàlia, Marroc, Països Baixos i Regne Unit han cobert l'esdeveniment, que va ser inaugurat per Ahmad Mohammed Shareef, subsecretari del departament de Assumptes Municipals d'Abu Dhabi.
L'organització de la fira

Intermat Middle East és un projecte conjunt de Comexposium, ES Intermat i el seu col·laborador Clarion Events Middle East. L'esdeveniment respon a la necessitat d'organitzar una trobada dedicada als materials, maquinàries i equips per a la construcció en els mercats amb fort creixement de l'Orient Mitjà i d'Àfrica del Nord.

Comexposium és organitzador d'esdeveniments a França, tant de fires sectorials (Intermat, Sial, Sima, Emballage, Equip Auto, Silma) com d'exposicions obertes al públic general (Sala de l'Agriculture, Salon du Cheval, Foire de Paris, etc. ). Fins ara, ha gestionat un total de 121 salons i va registrar una facturació consolidada de 226 milions d'euros el 2008. La Chambre de Commerce et d'Industrie de Paris (CCIP) i Unibail Rodamco tenen participacions igualitàries en el capital del Grup.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis