Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Junkers presenta sus novedades en su 'Gira 2010'
Amb l'eslògan "Junts, Unim les peces del planeta", milers de professionals de tota Espanya podran assistir a la presentació de novetats

Junkers presenta les seves novetats en el seu 'Gira 2010'

Redacció Interempreses04/10/2010

4 octubre 2010

La sostenibilitat no és només una tendència creixent, sinó que és ja un concepte molt instaurat en gran quantitat de pimes i grans companyies. Junkers ja fa un temps aplicant aquest concepte i la seva última proposta és una gira per diferents ciutats espanyoles per presentar les seves novetats.

Aigua, Sol, Natura. Aquestes són les tres peces bàsiques del planeta que Junkers, pertanyent a la divisió Bosch Termotècnia, del Grup Bosch, utilitza en la seva convocatòria de presentació de novetats de producte 2010. Una gira que recorrerà un total de 8 ciutats espanyoles: Madrid, Marbella, Sevilla, Barcelona, la Corunya, Bilbao, Múrcia i València, entre els dies 23 de setembre i 11 de novembre de 2010.

La gira de novetats Junkers 2010 tindrà com a escenari alguns dels palaus de congressos, teatres i auditoris més emblemàtics de les ciutats seleccionades. Junkers ha elaborat especialment per l'ocasió un ambiciós programa que s'inicia amb una visita a l'exposició de nous productes, seguida per les presentacions sobre nous productes de la marca i altres activitats i serveis Junkers.

Un dels mòduls-cub de l'exposició de la gira de Junkers
Un dels mòduls-cub de l'exposició de la gira de Junkers.

Entre els productes que es presenten a la 'Gira 2010' figuren els escalfadors termostàtiques HydropowerPlus, CelsiusPur i CelsiusNext, la gamma de calefacció amb les noves calderes de condensació CerapurSmart i CerapurSolar, en el camp de les energies renovables als nous captadors solars Smart i la nova bomba de calor aire / aigua Supraeco, i en la gamma d'aire condicionat, la nova gamma de Splits i Multi splits. El programa es tanca amb la presentació de les noves activitats de màrqueting i serveis especialment dirigits al professional.

L'arrencada de la gira de novetats Junkers 2010 va tenir com prolegomen la presentació de la mateixa a la premsa, el dia 23 de setembre, al Centre de Convencions Nord de la Fira de Madrid, on tot just unes hores més tard van acudir prop d'un miler de convidats per conèixer de primera mà com treballant "Junts, es poden unir les peces del planeta".

Presentant la Gira Junkers 2010

En un acte estrictament dedicat a la premsa, els representants de Junkers acompanyar als periodistes durant l'exposició que es podrà veure a la gira de presentació d'aquest any. Després d'això, el director de Relacions Externes, Javier Garicano, va presentar l'acte, que va comptar també amb la presència de José Ignacio Mestre, director de Termotècnia Iberia, Vicente Gallardo, cap de producte de Junkers, i amb Alicia Escudero, directora de Màrqueting.

D'esquerra a dreta, Vicente Gallardo, José Ignacio Mestre, Javier Garicano i Alicia Escudero
D'esquerra a dreta, Vicente Gallardo, José Ignacio Mestre, Javier Garicano i Alicia Escudero.

Javier Garicano va començar la seva intervenció destacant la consciència ecològica tant de Junkers com de tot el Grup Bosch, els productes, afirmava "són respectuosos amb el medi ambient". Quant a les seves perspectives de creixement, Garicano es va mostrar força optimista vaticinant un augment del 20% per a aquest any, comparant-lo amb els resultats obtinguts el passat 2009.

La gira recorrerà un total de 8 ciutats espanyoles: Madrid, Marbella, Sevilla, Barcelona, la Corunya, Bilbao, Múrcia i València

Bons resultats per Bosch

Els resultats econòmics per Bosch no poden considerar dolents, tot el contrari tenint en compte el moment de crisi econòmica que travessem. José Ignacio Mestre, director de Termotècnia Iberia, ha recordat que el grup ha aconseguit unes xifres molt positives, amb un total de 46.000 euros en vendes aquest 2010, que suposen un augment de 8.000 milions respecte als aconseguits durant el passat any 2009.

Europa, per la seva banda, és el contintente on més productes Bosch es venen, segons va confirmar el mateix José Ignacio Mestre. D'aquests, el 56% dels productes es venen fora d'Alemanya. D'altra banda, també va voler deixar clares les unitats de negoci de la companyia, que segueixen sent les calderes, l'aigua calenta sanitària, les bombes de calor, els accessoris i la ventilació d'aire condicionat.

Durant la presentació es van aportar dades sobre les positives vendes de Junkers el 2010
Durant la presentació es van aportar dades sobre les positives vendes de Junkers el 2010.

Mestre també va voler donar la seva opinió sobre les perspectives de negoci, afirmant que "creixerà el mercat de la calefacció" i que, tot i la caiguda del sector de la construcció, encara té molt marge de creixement en els propers anys. També va voler recordar el projecte 'Casa Energy Plus', el qual és generar l'energia necessària durant un any, aconseguint d'aquesta manera alts nivells d'estalvi per a les nostres llars.

Per la seva banda, Vicente Gallardo, cap de Producte de Junkers, va destacar les qualitats dels seus productes, com el Hidropower Plus, de diverses mides. Entre els punts forts dels seus productes, Gallardo va voler recordar que aquests aconsegueixen estalvis del 55% respecte a les calderes tracionales. Finalment, la directora de Màrqueting de Junkers, Alicia Escudero, va acabar la intervenció amb un vídeo de presentació recordant les qualitats dels productes junkers i el seu respecte amb el medi ambient.

Empreses o entitats relacionades

Junkers

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis