Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Más de 34.000 personas visitan Veteco 2010
Ifema mostra la seva satisfacció per les xifres aconseguides en aquesta edició

Més de 34.000 persones visiten VETECO 2010

Redacció Interempreses14/09/2010

14 setembre 2010

VETECO , Saló Internacional de la Finestra i el tancament de vidre, i Pedra, Fira Internacional de la Pedra Natural, celebrades de manera pràcticament simultània el passat mes de maig a Fira de Madrid, van tancar les portes amb un balanç positiu de resultats, el que vénen a confirmar, segons assenyala Ifema, organitzadora d'ambdós esdeveniments, que mantenen el seu posicionament com "un dels referents internacionals més atractius de l'àmbit de l'edificació". VETECO 2010 va registrar un total de 34.252 visitants i Pedra va arribar als 25.162.

Les xifres registrades per les dues fires acrediten, segons apunta Ifema, la vitalitat de la indústria de la finestra i el tancament vidre i de la pedra natural, dos sectors que s'esforcen per mantenir la seva competitivitat i que han apostat per la innovació i la recerca, a la recerca de noves àrees de negoci, a fi de fer front a l'alentiment del sector de la construcció.

La celebració paral·lela d'aquests dos trobades, VETECO del 4 al 7 de maig i Pedra del 5 al 8 de maig, va generar més importants sinergies per als professionals, atesa la complementarietat de les dues fires.

Aquest any, la fira va acollir un total de 348 empreses expositores
Aquest any, la fira va acollir un total de 348 empreses expositores.

Restauració, rehabilitació d'edificis, sostenibilitat i eficiència energètica

VETECO va clausurar la seva dotzena edició amb una assistència de 34.252 visitants, dels quals 30.309 han estat nacionals. Per comunitats autònomes, els madrilenys, amb una assistència de més d'un 29%, han estat els que més han visitat el saló, seguits dels valencians, catalans, andalusos, castellà-manxecs i castellà-lleonesos. De la mateixa manera, VETECO ha atret la visita de 3.943 professionals estrangers entre els quals ha resultat significativa la presència de portuguesos (41%), seguits de brasilers (11,5%) i italians (10%).

A més dels col·lectius habituals, el saló va reunir una destacada representació de professionals del món de l'arquitectura, enginyeria i decoració

Segons les enquestes realitzades per l'organització, a més dels col·lectius habituals de la fira com magatzemistes, fusters, fabricants, instaladors, serrallers o vidriers, entre altres, el saló també va reunir una destacada representació de professionals del món de l'arquitectura, enginyeria i decoració, que van conformar més del 20% del total de visitants.

Aquest any l'oferta del saló, en què s'han congregat un total de 348 empreses (281 nacionals i 67 estrangeres), s'ha vist potenciada amb continguts dirigits al mercat de la restauració i de la rehabilitació d'edificis, novetats i solucions orientades a la sostenibilitat ia la millora de l'eficiència energètica, juntament amb els 'Plans Renove' de finestres, que suposen un autèntic reconeixement per al desenvolupament del sector.

VETECO ha atret la visita de 3.943 professionals estrangers
VETECO ha atret la visita de 3.943 professionals estrangers.

Activitats paral·leles

VETECO i Pedra van acollir un ampli programa d'activitats al voltant de l'arquitectura i la construcció, entre les quals va destacar el Gran Fòrum d'Arquitectura 'Grans Projectes 2010-2011', que va congregar a joves promeses de l'arquitectura i arquitectes de prestigi.

A més, per la seva banda, VETECO va acollir la jornada tècnica sobre 'L'eficiència energètica i la sostenibilitat en l'àmbit del tancament de vidre', en què es van analitzar entre altres, els resultats dels 'Plans Renove' de finestres, als quals VETECO també va dedicar una àrea expositiva específica. De la mateixa manera, el saló també va acollir un espai organitzat per Aenor per mostrar propostes innovadores adequades a les exigències de les normatives.

Una fira de premi

Com és habitual, VETECO va ser el marc triat per lliurar els Premis VETECO / ASEFAVE, que constitueixen un reconeixement al compromís del sector amb la recerca, el desenvolupament i la innovació. El Premi Finestra, pel projecte Indaqua en Senhora da Hora (Portugal), ha recaigut en l'arquitecte Pere Polònia, en el fabricant Jofebar i en el gamista Panoramah!. El Centre de Tecnificació d'Activitats Físico-Esportives de Guijo de Granadilla (Càceres) va rebre el Premi a la Façana Lleugera de l'arquitecte José María Sánchez García i el fabricant Arcelor Mittal Construcció Espanya. El Premi Innovació ha estat per la corredora Lumeal de l'empresa Hydro Building Systems - Technal. Finalment, els Premis als Millors Projectes Fi de Carrera han recaigut en Javier Muñoz Galán, Enrique Espinosa Pérez i Rodrigo García González.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCasa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis