Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una delegación española visita la planta de Hinowa en Verona

Una delegació espanyola visita la planta de Hinowa a Verona

10/09/2010

1 setembre 2010

La multinacional italiana Hinowa va reunir a una delegació espanyola, formada per tota la seva xarxa de distribució, per donar-los a conèixer la seva planta de producció a la ciutat de Nogara (Verona, Itàlia), així com presentar els nous models, que no van poder veure en el certamen muniquès per la impossibilitat de viatjar sota el núvol volcànica que va cobrir part d'Europa en aquelles dates.

Un moment de la visita de la delegació espanyola a la planta de producció de Hinowa
Un moment de la visita de la delegació espanyola a la planta de producció de Hinowa.

Les novetats exhibides corresponen a la nova generació de plataformes elevadores III S que vénen a revolucionar el concepte de plataformes aèries de personal (PEMSA), així com els nous minidúmperes 'high speed' i el minitractor DocTrak sobre erugues.

Acompanyats pel president i director general de l'empresa, Dante Fracc, del director comercial, Fabrizio Rossi i del director de vendes de la companyia a Espanya, Mariano Moro, els delegats espanyols, a més de visitar la planta i conèixer de primera mà les últimes novetats presentades per la companyia, van poder assistir a un curs tecnicocomercial i realitzar nombroses proves de les màquines en els seus entorns habituals de treball.

Fundada el 1987, i sobre la base d'una llarga tradició familiar dedicada a la fabricació de maquinària agrícola, la Societat Hinowa SpA, des dels seus orígens, sempre va tenir com a principal objectiu desenvolupar màquines de tracció sobre erugues per a la seva posterior aplicació en diversos sectors com agricultura , jardineria, edificació, indústria i construcció en general. En el transcurs d'aquests anys, l'empresa ha aconseguit un desenvolupament ràpid i eficaç que li ha permès anar creixent a un

ritme creixent. En l'actualitat exporta al voltant del 80% de la producció

sent els països de referència europeus: Alemanya, Anglaterra, França, els Països Nòrdics i Espanya els seus principals mercats, sense oblidar la seva cada vegada més important penetració en el mercat asiàtic, d'Amèrica del Sud i d'Oceania, mercats en què Hinowa entra amb gran força en els últims anys.

El creixement de la companyia en el mercat espanyol va resultar espectacular en els darrers anys, tant en equips per a construcció com d'elevació de persones, havent-se paralitzat l'exercici anterior a causa de la caiguda estrepitosa del sector de la construcció i del lloguer d'equips d'elevació.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis