Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Grupo Garnica Plywood inaugura su cuarta planta de producción

Grup Garnica Plywood inaugura la seva quarta planta de producció

20/07/2010

20 juliol 2010

Garnica Plywood , especialista en la producció de contraxapat de pollancre i altres espècies tropicals, amb l'exportació de més del 80% de la seva producció a més de 20 països de tot el món, ha inaugurat oficialment aquest mes de juliol la seva quarta planta de producció, a La Rioja.

La planta, Banys de Rio Tobía II, ha suposat una inversió de més de 12 milions d'euros i ha suposat la construcció de 11.500 metres quadrats de naus industrials, 76.000 metres quadrats de terreny. Amb una capacitat productiva anual de 60.000 metres cúbics, aquesta planta està dotada de maquinària d'última generació, desenvolupada específicament per a la fabricació de productes Garnica (premsa i línia de terminació), conjuntament entre el departament d'Enginyeria del Grup Garnica i una empresa d'enginyeria espanyola.

D'ella sortiran principalment productes de grans formats: 3.100 x 1.530, 3.100 x 1.850 i 3.100 x 1.350 mm, entre altres, en les gammes de pollancre, Okoume, combinacions de tots dos i de pollancre amb altres espècies tropicals. A més, donarà feina a 50 treballadors.

Amb aquesta inversió, el grup podrà sobrepassar la capacitat productiva de 200.000 metres cúbics anuals, que li permetrà complir el Pla de Negoci previst per al 2012.

A més, aquesta fàbrica respon a la cobrir les necessitats de mercat i, alhora, permet renovar i revitalitzar la planta matriu del grup que es troba dins el nucli urbà de Banys de Rio Tobía. Aquesta, per la seva ubicació, no aconsellava noves ampliacions i s'estava produint un revelliment dels processos de producció. Per això, la nova planta s'ha erigit en els extraradis de la població, permetent així allotjar també futurs desenvolupaments.

Cal destacar també que el Govern de la Rioja, a través de l'Agència del Desenvolupament Rioja (ADER) ha concedit per aquest projecte subvencions relacionades amb tres línies d'ajuts: 'Energia i Medi Ambient' (EMA), 'Innovació i desenvolupament tecnològic' ( ID) i 'Projecte de finalitat regional' (GRP), per un valor aproximat corresponent al 11% de la inversió total.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis