Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ideal Standard lanza su nueva gama de griferías de baño
'Attitude' i 'SimplyU' són els noms escollits per definir els nous productes, dissenyats per l'estudi Artefakto

Ideal Standard llança la seva nova gamma d'aixetes de bany

Redacció Interempreses30/04/2010

30 abril 2010

La fusió entre tecnologia, disseny innovador i sostenibilitat és un element imprescindible en els últims temps. En el mercat dels complements de bany, Ideal Standard ha volgut fer un pas endavant aportant una nova sèrie d'aixetes que compleix amb els tres conceptes anteriorment esmentats. Attitud'i SimplyU són el resultat del treball d'aquesta companyia.

Molts són els factors que aconseguit que el treball conjunt d'Ideal Standard i de l'estudi Artefakto hagi estat premiat en diverses ocasions. Les seves solucions per a banys SimplyU han obtingut els premis Red Dot Design en la categoria de 'disseny de producte' i el premi iFDesign, atorgat a les línies 'Natural' i 'Dynamic', que han estat els dissenys més destacats, valorant-los com el millor concepte en la categoria de disseny industrial.

Exemple de la nova aixetes Attitude d'Ideal Standard
Exemple de la nova aixetes Attitude d'Ideal Standard.

Un dels punts forts de la sèrie Attitude és la Clic Technology, que l'ajuda a destacar tant per la seva ecologisme com per la seva estalvi. Segons els seus portaveus, "els models amb cartutxos Click Technology estalvien més del 50% de l'aigua gràcies a la funció ECO Stop, mentre que els models amb limitador de cabal estan equipats amb un regulador que redueix el consum d'aigua ¡fins a 5 litres per minut ". A més, els models termostàtics també poden reduir el consum d'aigua calenta segons l'elecció de l'usuari.

L'estudi Artifakt ha dissenyat les gammes Attitud'i SimplyU d'Ideal Standard

També és important esmentar que per primera vegada, Ideal Standard ha equipat una de les seves sèries d'aixetes amb la seva tecnologia Cool Body. Ja no és només per termostàtiques, sinó també per monocomandaments (lavabo, dutxa i bany-dutxa). Aquesta tecnologia evita l'escalfament, fins i tot quan té aigua calenta en el seu circuit. Les aixetes es pot tocar en qualsevol moment sense perill de cremades, assegurant una seguretat òptima.

El concepte de SimplyU gira al voltant de 4 estils diferents sota les línies Clear, Natural, Dynamic i Intensive. Aquestes categories van des del simple i funcional fins el suau i emocional. Aquesta col lecció resenta 25 rentamans, mobiliari, 14 models d'aixetes i 4 miralls que presenten un display digital amb l'hora i la data, així com prestatgeries integrades, llums i delicats accessoris embellits.

La línia SimplyU Dynamic reuneix funcionalitat, minimalisme, suavitat i emoció en el seu disseny
La línia SimplyU Dynamic reuneix funcionalitat, minimalisme, suavitat i emoció en el seu disseny.

SimplyU és un nou concepte únic, que permet a l'usuari crear el seu propi bany com una extensió de la seva personalitat ". Filip Van der Linden, vicepresident EMEA per col·leccions d'Ideal Standard International comenta que "amb aquest nou concepte, sentim que podem arribar a tots els usuaris - de qualsevol estil de vida - i oferir-los la oportunitat de convertir el seu bany en un espai de relax que s'adapta el màxim possible a la seva personalitat ".

Qualitat de disseny guardonada

L'estudi de disseny alemany Artefakto ha dissenyat les gammes Attitud'i SimplyU, sent aquesta última la que s'arrela en la filosofia per "crear la teva pròpia personalitat". És un nou i personalitzat concepte del disseny, que permet als usuaris crear el seu propi bany basat en l'elecció individual i les preferències del disseny. Achim Pohl, soci de Artefakto, comenta: "Estem profundament interessats en el disseny industrial i contínuament ens esforcem per superar les expectatives dels usuaris. És una magnífica sensació saber que la nostra passió i la nostra estreta col·laboració amb l'equip d'Ideal Standard International ha repercutit en diversos premis distingits. "

El dissenyador Franco Bertolio uneix llargues línies amb superfícies llises en la seva col·lecció Ventuno
El dissenyador Franco Bertolio uneix llargues línies amb superfícies llises en la seva col·lecció Ventuno.

Ideal Standard pot estar orgullós dels seus èxits perquè el premi Red Dot és un dels guardons internacionals de disseny més antics i famosos, l'origen es remunta a 1955. Es lliura només a productes particularment creatius, innovadors i de qualitat i consta de categories particulars com ara 'premi Red Dot de disseny de producte', 'premi Red Dot de disseny de comunicació' i 'premi Red Dot de disseny conceptual'.

SimplyU d'Ideal Standard ha estat guardonada amb els premis Red Dot Design i IfDesign

D'altra banda, el premi iF Design, l'origen es remunta a 1953, és avui dia un dels més antics i prestigiosos concursos de disseny a nivell mundial. Es lliura a companyies i estudis de disseny que han demostrat proporcionar als usuaris productes i serveis d'alta qualitat i simbolitza el compromís de l'empresa per la innovació.

Ideal Standard International treballa amb alguns dels dissenyadors i arquitectes més coneguts del món, com Jasper Marrison, Artefakto, Marc Sadler o Jean Nouvel les col·leccions han rebut premis de disseny al llarg dels anys:

- Fiorile, d'Enzo Mari seleccionat pel Compasso d'Oro

- Small, de Franco Bertolio, que s'esmenta en la publicació ADI Design Index

- Moments, de Artefakto, Xarxa DotDesign Plus, Alemanya

- Tonic, de Artefakto, Xarxa Dot (best of the best) Design Plus i iF Award

- Marc Newson, de Marc Newson Good design, Regne Unit

- Active, de Artefakto, Xarxa DotDesign Plus, Alemanya

Ventuno una col·lecció innovadora

Els banys de la col·lecció Ventuno estan dissenyats per a ser immortals
Els banys de la col·lecció Ventuno estan dissenyats per a ser immortals.

Si el client està interessat en un model "imperible", Ideal Standard ofereix 'Ventuno', creat pel guardonat dissenyador italià Franco Bertolio, i que roman fidel als principals actius d'Ideal Standard: disseny, innovació i funcionalitat. Les fixacions invisibles del vàter i el bidet de Ventuno accentuen la puresa del seu disseny creant línies llargues i ininterrompudes i superfícies llises. Aquesta col lecció de vàters presenta algunes innovacions especialment dissenyades per a un confort i una higiene extra. Equipada amb una el sistema 'clic and lift' la tapa i el seient es poden separar de la tassa ràpidament i sense esforç per facilitar la neteja. El seu tancament alentit elimina l'inconvenient que es tanqui de cop i la seva gamma ofereix òptimes funcions

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis