Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fedit edita una nueva serie de folletos sectoriales

FEDIT edita una nova sèrie de fullets sectorials

22/12/2009

22 desembre 2009

FEDIT ha elaborat durant l'any 2009 una sèrie de cinc fullets sectorials sobre construcció, energies renovables, metall, salut i qualitat de vida i transport i logística. Es tracta d'una nova sèrie de fullets que dóna continuïtat a l'editada l'any passat i que incloïa els sectors d'agroalimentació, automoció, químic, tèxtil i TIC.
En els fullets, a més de desenvolupar una presentació de cada sector econòmic, s'analitza la contribució que duen a terme els Centres Tecnològics Fedit per propiciar la dinamització de cada un d'aquests sectors. També es recull la importància que té la R + D en cada un dels sectors i, en conseqüència, s'exalça la tasca que els Centres Tecnològics realitzen en aquest sentit. L'elecció dels sectors d'aquesta segona edició ha estat propiciada per la participació directa dels Centres Tecnològics Fedit. Al costat de les seves propostes, també s'ha tingut en compte si cada un dels sectors disposa d'un Observatori Industrial, la quantitat d'informació existent i el nombre de Centres Tecnològics relacionats amb el sector.
Imagen
Amb la intenció de fer arribar al públic internacional els fulletons sectorials s'han elaborat tant en anglès com en castellà, i d'aquesta manera ampliar el nombre de destinataris possibles, com ja es va fer el 2008. La intenció de Fedit passa per distribuir aquests fullets entre tots els centres tecnològics associats i una selecció d'empreses (nacionals i internacionals) de cada sector, prescriptors i líders d'opinió. Així mateix es realitzarà una distribució dels mateixos en fires comercials i altres esdeveniments en què participi la federació o algun dels seus membres i que estiguin relacionats amb els sectors als quals representen.
Aquesta segona edició de 'Fullets Sectorials', ha estat recolzada pel Icex, igual que la primera, ja que es troba emmarcada dins del Pla Sectorial Fedit-Icex el principal objectiu es basa en la internacionalització dels centres tecnològics i la seva consolidació com referents en R + D + i.

Els fullets sectorials es troben disponibles a la pàgina web de la federació ( http://www.fedit.com/Spanish/Paginas/FolletosSectoriales.aspx ).

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Entidades de Innovación y Tecnología

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Casa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis