Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ABS apuesta por la aerogeotermia

ABS aposta per la aerogeotermia

20/11/2009

20 novembre 2009

L'empresa ABS ha realitzat diverses proves i dissenys al voltant de la aerogeotermia per aplicar als seus habitatges fabricades de fusta.

Per això, ha provat a instal lar un tub d'alumini flexible de 125 o 150 mm de diàmetre, amb una longitud d'uns 30 metres, sota la solera d'un habitatge. L'entrada d'aire a aquest tub es faria des de dues obertures en el costat oposat de la càmera sota la casa. La sortida es faria mitjançant un extractor de potència regulable al passadís de l'habitatge. La lleugera sobrepressió que es produeixi afavorirà la renovació d'aire, refrescarà la casa a l'estiu, facilitarà l'evacuació de fums i olors en cuina i banys i pujarà la temperatura d'una casa de cap de setmana a l'hivern. El consum màxim seria d'uns 50 watts i la instal lació costaria uns 800 euros.

D'altra banda, si s'usa una derivació d'aquest tub perquè a l'hivern alimenti d'aire a una bomba de calor, l'esforç que ha de fer aquesta bomba és menor perquè ha de passar des de 15 a 21 ° C i no des de la temperatura ambient (és freqüent que sigui 0 º C), per tant la bomba pot ser menor i de menor consum. "El perfecte seria muntar un segon tub en paral·lel al primer ja que el cost del tub és baix", afirma Santiago Moles, gerent d'ABS.
ABS practica amb innovadors sistemes d'estalvi d'energia aplicats als seus habitatges fabricades de fusta
ABS practica amb innovadors sistemes d'estalvi d'energia aplicats als seus habitatges fabricades de fusta.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis