Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a China incrementa su producción de acero un 2,9% hasta julio

Xinesa incrementa la seva producció d'acer un 2,9% fins al juliol

31/08/2009

31 agost 2009

Tot i la crisi econòmica que està afectant el sector de l'acer a tot el món, la Xina va batre el rècord anual en produir el juliol 50.700.000 de tones d'acer, un 12,6% més que el mateix mes de l'any anterior, segons WorldSteel . Després d'anar incrementat mes a mes la seva producció d'acer, el juliol el gegant asiàtic va produir el mes passat més del 50% de tot l'acer emès en el món, acumulant un augment de la seva producció d'acer del 2,9% respecte als set primers mesos del 2008.

Xina i Índia són els dos únics països que han vist incrementada la seva producció d'acer, segons les dades de WorldSteel.Foto: Alessandro Paiva...
Xina i Índia són els dos únics països que han vist incrementada la seva producció d'acer, segons les dades de WorldSteel.Foto: Alessandro Paiva.

En canvi, les xifres de producció mundial d'acer, calculades sobre la producció dels 66 països que informen WorldSteel, es van situar en 653 milions de tones, fet que suposa un descens del 19,9% respecte al mateix període de l'any anterior . Àsia en el seu conjunt va anotar un descens del 6,1% en els set primers mesos de l'any, amb 429 milions de tones. Al costat de la Xina, només Índia incrementar la seva producció fins a arribar als 32.280.000 de tones, un 1,7% més que el mateix període del 2008. Japó, per la seva banda, la va reduir la seva emissió d'acer fins als 44.340.000 de tones, un 38,5% menys.

La Unió Europea també va baixar la seva producció d'acer, fins als 73.490.000 de tones, cosa que representa un -42,1%, de gener a juliol, destacant els descensos registrats pels grans productors d'acer com Alemanya (-41, 4%), Itàlia, (-42,7%), Espanya (-36,2%) i França (-40,8%).

Per la seva banda, la producció d'acer a Amèrica del Nord també es va contraure al situar-se en 42.060.000 de tones, un 48,2% menys que en els set primers mesos de l'any anterior. Estats Units va reduir a la meitat la seva producció del metall gris, amb 29.230.000 de tones, un 50,8% menys. Per la seva banda, Amèrica del Sud va minvar la seva producció d'acer un 33,3% de gener a juliol, després d'arribar als 19.370.000 de tones. Igualment, els països de la Confederació d'Estats Independents (CEI) també van baixar la seva producció d'acer en els set primers mesos de l'any. Rússia ho va fer en un -28,5%, en produir 31.800.000 de tones, per davant d'Ucraïna, que va arribar als 16,2 milions de tones, un -37,2%.

Malgrat aquests desploms, gairebé tots els països grans productors d'acer, com el Japó, Alemanya, Estats Units, Brasil, Turquia, Rússia i Ucraïna, van registrar al juliol la major producció de l'any, de manera que el sector espera que la tendència a la baixa comenci a remetre.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis