Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fischer Ibérica presenta el taco fischer UX R también para Pladur
Presenta el fullet 'Com triar el seu tac'

Fischer Ibèrica presenta el tac Fischer UX R també per Pladur

Redacció Interempreses01/06/2009
Durant la jornada tècnica que va organitzar Fischer Ibèrica durant la fira BigMat Day, l'empresa va presentar un àmplia gamma de tacs per a diverses aplicacions així com el catàleg "com escollir la seva tac" que ofereix solucions ràpides i sobretot, correctes, ajustades a cada necessitat. El document ofereix una ràpida visió global de la seva àmplia gamma de productes i guia de forma visual cap a la solució més segura per a cada problema de fixació.

UX R, tac universal que fixa també en Pladur

El nou tac és una solució universal adequada per a qualsevol material. Produeix un nus en els buits del material i s'ancora de manera segura en materials massissos. Així mateix, s'expandeix en materials perforats.

Hi ha una versió per a cada necessitat:

- UXR amb vora: per evitar que el tac es coli pel trepant en materials tous.

- UX sense vora: per a fixacions arran de paret i per a muntatges a través.

- UX Llarg, l'especialista en maons buits.

També per cantarelles rosca de fusta i rosca aglomerat. Els diàmetres disponibles són: de 5 a 14 mm.

UX R, tac universal que fixa també en Pladur
UX R, tac universal que fixa també en Pladur.

Entre els tacs presentats va destacar el model Fischer EA-N d'ancoratge a cops la base dels quals d'ancoratge és formigó comprimit (fins a 80 kg en M10, 50 kg en M8 sota sostres), muntatge rasant, càrregues màximes recomanades 300-950 kg a tracció. Ideals per a la fixació de perfils d'acer i xapes primes, assemblatge de suports, reixes, falsos sostres, etc…

També es va presentar la resina Epoxy Fischer EM que presenta una gran adherència, no li afecta la pols del trepat, és adequat para trepats amb broca de diamant, i mostra una mínima retracció (aplicable en anells gruixuts). Possible instal·lació sota l'aigua.

Durant la demostració
Durant la demostració.

Fullet 'Com triar el seu tac'

El catàleg que ofereix l'empresa dóna respostes a l'usuari a l'hora d'escollir un tac en funció del tipus d0 aplicació i de material on s'aplicarà la fixació com formigó, maó, material massís, material buit, etcètera. A més ofereix una àmplia informació sobre aplicacions especials, consells, trucs i resistències.

A més del fullet, Fischer posa a disposició del públic el número de telèfon d'assistència tècnica: 902193862.

Demostració de la gamma de fixacions
Demostració de la gamma de fixacions.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCasa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)Pamplona (5 - 6 junio 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis