Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nace una nueva web belga dedicada a la carpintería de PVC

Neix un nou web belga dedicada a la fusteria de PVC

27/02/2009

27 febrer 2009

S'ha llançat un nou lloc web, www.fenetreseconomes.be , fruit de la col·laboració dels diferents socis de l'associació sense ànim de lucre belga PVC Info . El principal objectiu de la web és informar, de manera transparent i equilibrada, sobre les avantatges i els inconvenients de la fusteria en PVC als consumidors preocupats tant per la seva economia com pel medi ambient.

Amb textos curts i fàcils d'entendre, el lloc web està ple d'informacions sobre la durabilitat i el reciclatge així com les característiques del PVC. El visitant es podrà fer una idea més clara dels avantatges i inconvenients pròpies d'aquest material. La pàgina web a més dóna consells pràctics al consumidor i respostes a les preguntes més freqüents sobre el tema.

Per avaluar la durabilitat d'un producte cal tenir en compte una multitud d'aspectes al llarg del seu cicle de vida. Si es tenen en compte els nombrosos estudis realitzats per organitzacions internacionals que s'inclouen en www.fenetreseconomes.be, no es pot considerar que el PVC tingui una incidència negativa en el medi ambient, comparat amb altres materials. Així mateix, segons aquests mateixos estudis, l'impacte mediambiental d'un marc de finestra no depèn tant del material utilitzat com de la seva utilització. S'estima que entre el 60 i el 95 per cent de l'impacte mediambiental d'un marc de finestra està relacionat amb el període d'utilització. Cal triar les finestres que combinin una vida de llarga durada amb la millor eficiència en matèria d'aïllament tèrmic.

La nova pàgina web www.fenetreseconomes.be és una iniciativa de l'associació PVC info
La nova pàgina web www.fenetreseconomes.be és una iniciativa de l'associació PVC info.

A més de ser un òptim aïllant tèrmic, el PVC compta amb una excel lent eficàcia acústica. Per exemple, és un dels materials preferits per posar en els habitatges situats a prop dels aeroports. De manteniment fàcil, es presenta sota diversos aspectes i amb una àmplia gamma de colors. Pot ser totalment reciclat i reutilitzat en noves aplicacions, com pantalles antisorolls per les autopistes o zones industrials.

El 2000, prop del 40 per cent de les finestres a Europa eren de PVC. El 2008, aquesta xifra es va acostar al 45 per cent, que passa clarament per davant de la fusta (28 per cent) i de l'alumini (25 per cent). Aquesta evolució positiva s'explica pel feble consum energètic necessari per a la producció del PVC i, sobretot, per les excel·lents propietats aïllants dels marcs fets d'aquest material. Una doble avantatge que repercuteix en l'impacte sobre el medi ambient i sobre la cartera del consumidor. Per tot Europa les legislacions mediambientals s'estan reforçant al mateix temps que s'apliquen noves normes en matèria d'eficàcia energètica en els edificis. Els marcs de PVC permeten limitar l'impacte mediambiental (emissions de CO 2) a més de disminuir la factura energètica del consumidor.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsefavePiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis