Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alco en la demolición de un muro de hormigón en las instalaciones de Ferrallas Martorell

Alco en la demolició d'un mur de formigó a les instal·lacions de Ferralles Martorell

15/01/2009

15 gener 2009

El departament de tall i perforació de Alco ha acabat els treballs de demolició d'un mur de formigó pertanyent a les instal·lacions de la fàbrica de Ferralles Martorell ubicades al polígon industrial Congost a la localitat barcelonina de Martorell.

El mur, situat al pati de la fàbrica i de 40 centímetres de gruix, sostenia ferralla i tenia 9 metres d'alt per 55 de llarg, dels quals més de 30 van cedir a conseqüència de les intenses pluges que va suportar la zona a finals de desembre. Per demolir la resta va ser necessària la precisa coordinació dels mitjans materials i humans aportats per Alco per aquest complex treball.

Amb aquesta obra, Alco demostra la seva capacitat d'oferir un servei integral d'alt valor afegit en el lloguer maquinària i mitjans auxiliars...
Amb aquesta obra, Alco demostra la seva capacitat d'oferir un servei integral d'alt valor afegit en el lloguer maquinària i mitjans auxiliars.

En concret s'han emprat els següents mitjans: màquina de tall mural Hilti DLP-32 amb capacitat per tallar murs fins 0,73 metres de gruix; grup electrogen Gessa de 100 quilowatts de potència per alimentar la màquina de tall, plataforma de tisora Haulotte de 12 metres elèctrica per poder realitzar els treballs en alçada., bomba d'aigua submergible per subministrar aigua des de dipòsits de 1.000 litres a la màquina de tall per a la seva refrigeració, una excavadora giratòria de 20 tones amb casset i martell per anar demolint els trossos de mur tallat, i camió grua per transport del grup i la tisora fins a l'obra.

Atesa la complexitat del treball i el seu potencial perillositat, Alco desplaçar a dos oficials del departament de Tall i Perforació, els qui van organitzar i coordinar tot el procés. En primer lloc, es va desallotjar la terra que quedava darrere del mur netejant tot el terreny i deixant només el mur, simultàniament es va acabar de demolir amb la pala de la giratòria els trossos de mur que quedaven penjant de les rees de ferro i que suposaven un elevat risc potencial.

En la segona fase dels treballs, es va emprar la màquina de tall, realitzant un primer tall vertical per sanejar la part del mur que es trobava inclinada i amb risc imminent d'ensorrament. En aquest punt, la giratòria donava el suport d'aguantar aquest mur amb el pot per evitar la seva caiguda cap al costat de la zona de treball, mentre la talladora mural separava la zona compromesa de la segura.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis