Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Foro del Recubrimiento Cerámico Qualicer 2010 se presenta en Cevisama

El Fòrum del Recobriment Ceràmic Qualicer 2010 es presenta a Cevisama

04/02/2009

4 febrer 2009

Qualicer tindrà el seu estand en Cevisama 2009 per a presentar les novetats de l'edició 2010 i per estrènyer llaços amb els seus col·laboradors internacionals. Qualicer compte des dels seus inicis amb el suport de publicacions especialitzades de tot el món que col·laboren en la promoció del congrés a nivell internacional en sis idiomes: anglès, francès, italià, portuguès, alemany i espanyol.
La 11 ª edició de Qualicer comença a prendre forma i les activitats de promoció s'han iniciat amb el llançament de la nova imatge. El congrés biennal se celebrarà del 14 al 17 de febrer de 2010 a la seu de la Cambra Oficial de Comerç de Castelló.

Qualicer vol transmetre amb aquest congrés que la indústria ceràmica està aconseguint a base d'invertir grans recursos en investigació i desenvolupament uns productes cada vegada més sofisticats de formulacions complexes i amb un àmbit d'aplicació en un mercat mundial molt competitiu que busca obrir noves vies.

Imagen

Principals novetats de Qualicer 2010

  • Consulta en línia de tot el material publicat durant 10 edicions de Qualicer: per primera vegada en la història del congrés, i com a mostra única de tot el patrimoni tècnic que el congrés ha deixat per al sector del recobriment ceràmic, des d'aquest any s'obre a la web un espai on poder fer cerques per anys, temes, autors, paraules clau, de tots els treballs que s'han presentat en el fòrum al llarg dels anys. Suposa una eina extremadament útil i única en el sector ceràmic mundial per als tècnics, investigadors i persones relacionades amb el sector en general.
  • Per primera vegada, el 2010 se celebraran 'tallers de bones pràctiques', com per exemple, un de resolució de problemes pràctics de fabricació.
  • Intervenció d'Eric Astrachan, director executiu del Tile Council of North America, sobre el concepte integral d'indústria ceràmica, en el qual intervenen i cooperen conjuntament tots els sectors interessats en l'èxit del recobriment ceràmic, és a dir, fabricants de rajoles, d'esmalts, frites i colors ceràmics, col·locadors, fabricants de maquinària ceràmica, distribuïdors, etc.
  • S'inclouran temes relatius a com superar l'actual situació de crisi que afecta el sector de manera similar a tot el món. Temes encara no concretats però que sens dubte, aportaran dades sobre la manera com està afectant la crisi a la indústria ceràmica en els diferents països.

Empreses o entitats relacionades

Societat Valenciana Fira València, S.A. (CEVISAMA)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis