Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Reynaers actualiza su sistema para verandas CR120
S'ha millorat el confort i la senzillesa de la instal lació

Reynaers actualitzeu el sistema per verandes CR120

Redacció Interempreses17/12/2008

17 desembre 2008

Les verandes d'alumini proporcionen llum i espai a les llars durant tot l'any gràcies a una delicada combinació d'alumini i vidre. Les recents millores han fet que la nova veranda amb trencament de pont tèrmic CR 120 sigui més senzilla de construir i instal lar, el que permet al fabricant un estalvi de temps considerable, tant en el taller com en l'obra. El sistema pot construir simplement amb cargols, amb peces d'unió o amb límits d'unió regulables. A través de combinacions entre aquests mètodes de construcció, poden crear-se tant verandes senzilles com complexes d'una manera eficient.
Les verandes d'alumini proporcionen llum i espai a les llars durant tot l'any gràcies a la combinació d'alumini i vidre
Les verandes d'alumini proporcionen llum i espai a les llars durant tot l'any gràcies a la combinació d'alumini i vidre.

Reynaers ha mantingut tres dissenys de verandes: la senzilla però elegant 'Funcional', la 'Victoriana' i els estils constructius romàntics de la 'Renaixement'.

Aquest sistema és compatible amb tots els sistemes Reynaers per corredisses, finestres i portes i ofereix infinites possibilitats creatives per a la construcció de verandes, inclosa la utilització de claraboies, finestres de sostre i construccions adossades.

El nou sistema de veranda té un nivell superior d'aïllament, d'estanquitat a l'aigua i de seguretat, mentre que al mateix temps permet el muntatge i construcció d'una manera molt més senzilla

Escoltant al consumidor

En estreta cooperació amb fabricants de diferents països, s'han tingut en compte les demandes específiques de cada mercat per adaptar-se a les necessitats de l'usuari local. El resultat és un sistema amb un nivell superior d'aïllament, d'estanquitat a l'aigua i de seguretat per a proporcionar un alt nivell de confort durant tot l'any, mentre que al mateix temps permet el muntatge i construcció del sistema d'una forma molt més senzilla.

Les noves bigues s'han ampliat i enfortit per crear màximes amplades i transparències. Aquestes noves bigues suporten càrregues de neu més elevades d'acord a les normatives locals, creant un entorn segur per a l'usuari final.

La solució patentada per als límits d'unió permet al fabricant oferir la possibilitat de crear complexes verandes 'Victorianes' de manera eficaç. Nous perfils de paret aïllats i una àmplia gamma de tapetes d'acabat completen el sistema.

Els nous perfils plànols clipats permeten encara més la versatilitat per a una aparença estètica en la majoria de les aplicacions.

Com és pràctica habitual en els nous productes de Reynaers, l'atractiu estètic és un element important. Cada mòdul està disponible a tota la gamma de colors Ral i el disseny del sistema proporciona una agradable visió de vidre i alumini.

Finalment, el programari Cover de Reynaers i els seus models de senzilla utilització en el nou disseny de catàlegs ajuden als constructors a calcular els angle de les cobertes i les necessitats de material de forma ràpida i precisa i unir els diferents elements fàcilment. A més, Cover és una aplicació 3D que permet als constructors mostrar d'una forma espectacular la veranda als consumidors finals donant-los l'oportunitat d'imaginar molt millor el projecte que s'està creant.

Les noves bigues de la veranda s'han ampliat i enfortit per crear màximes amplades i transparències
Les noves bigues de la veranda s'han ampliat i enfortit per crear màximes amplades i transparències.
Avantatges del nou sistema de verandes CR120
Disseny
  • Perfils de suport (bigues) més robustos permeten cristalls més grans. Això es tradueix en la màxima trensparencia.
  • Platines de pressió llises a l'exterior donen com a resultat un disseny esvelt.
  • Disseny 'Funcional', 'Renaixement' i 'Victoriano' disponible a bigues i canaletes.
  • Disponible en tots els colors Ral.
Confort
  • Estanquitat a l'aire classe A1 (A 1026, EN 12207).
  • Resistència a la càrrega del vent: C2 (A 12.211, EN 12210).
  • Disponible versió d'alt aïllament.
  • Solució d'estanquitat a l'aigua amb juntes.
  • Ventilació i finestres d'obertura automàtica que poden ser integrades per regular la temperatura i la qualitat de l'aire.
  • Perfil clipat que permet la integració de finestres de sostre.
Seguretat
  • Enfortiment de bigues que permeten càrregues de neu més pesades.
  • Suport amb persianes.
  • Suport amb finestres i portes antirobatori.
Eficàcia
  • Ràpid i fàcil acoblament al taller.
  • Senzilla instal lació en obra.

Empreses o entitats relacionades

Reynaers Aluminium, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis