Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ‘La Fábrica Digital’ de Siemens reduce los costes hasta un 20 por ciento

'La Fàbrica Digital' de Siemens redueix els costos fins a un 20 per cent

27/11/2008

27 novembre 2008

Siemens presenta per primera vegada a Espanya una de les seves més importants innovacions: 'la Fàbrica Digital'. Aquesta solució, és un sistema de disseny de processos industrials que redueix els costos de projectes i fabricació i el temps d'arribada al mercat.
Aquests estalvis es generen en recrear en un ordinador tot el procés previ de fabricació i construcció, analitzar els errors i resoldre'ls, sense necessitat d'haver emprès cap inversió de materials. D'aquesta manera, la fàbrica o cadena de producció només es començarà a construir un cop estigui dissenyada per al seu màxim rendiment. Aquesta gestió anticipada dels riscos pot arribar a generar estalvis de fins al 20 per cent dels costos del projecte. L'estalvi del temps és un altre dels grans avantatges d'aquesta aplicació, ja que el desenvolupament dels projectes pot reduir entre el 30 i el 60 per cent.
La novetat d'aquest model rau en la integració d'eines de simulació i modelització virtual. Per exemple, es poden dissenyar i avaluar per endavant línies de producció i optimitzar el lloc de treball de l'empleat, utilitzant eines ergonòmiques per millorar la seva tasca diària. Aquest model també analitza la logística i la cadena de subministrament, la qual cosa accelera i perfecciona l'execució del projecte.

Operari acoblament electrònic
Operari acoblament electrònic.

A més, l'automatització de l'empresa adquireix una gran importància, ja que es desenvolupen processos molt complexos que no poden posar en marxa sense models de simulació. Així mateix, permet millorar el rendiment de la fàbrica en crear diferents escenaris de producció quan aquesta ja existeix.
La novetat d'aquest model rau en la integració d'eines de simulació i modelització virtual. Per exemple, es poden dissenyar i avaluar per endavant línies de producció i optimitzar el lloc de treball de l'empleat, utilitzant eines ergonòmiques per millorar la seva tasca diària. A més, aquest model també analitza la logística i la cadena de subministrament, la qual cosa accelera i perfecciona l'execució del projecte.
Aquesta comunicació ajuda a generar importants millores de la productivitat de les plantes, ja que es disposa d'informació per a realitzar una gestió més eficient dels recursos.
Als coneixements que té Siemens en aquesta àrea, s'ha unit recentment PLM Solutions, experta en la solució de Fàbrica Digital, amb la qual completa la gestió global del cicle de vida de la producció. Siemens aporta les seves solucions en automatització, enginyeria i desenvolupament de la planta industrial, mentre que PLM s'encarrega del disseny i la seva modernització.

Empreses o entitats relacionades

Siemens Digital Industry Software

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis