Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Uponor y la Uned lanzan el 'Curso de Especialización en Montaje y Dimensionado de Sistemas de Climatización Invisible'

Uponor i la Uned llancen el 'Curs d'Especialització en Muntatge i Dimensionat de Sistemes de Climatització Invisible'

18/11/2008

18 novembre 2008

El conveni assolit per Uponor , multinacional d'origen finlandès especialista en el desenvolupament de solucions de climatització invisible i solucions per al transport de fluids en l'edificació, i la Uned, Universitat Nacional d'Educació a Distància, té com a objectiu establir les línies de col·laboració entre les institucions per a la programació i realització de cursos a distància, dins dels programes de Formació Contínua de la Uned. Dins d'aquest marc s'ha organitzat el primer curs de desenvolupament professional: 'Curs d'Especialització en Muntatge i Dimensionat de Sistemes de Climatització Invisible'.
El curs, dirigit des del departament d'enginyeria energètica de la Uned, pertanyent a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial, i amb una càrrega lectiva de 6 ECTS ('European Credit Transfer System'), equivalents a 90 hores lectives, dotarà a l'alumne de tots els coneixements necessaris per emprendre les principals etapes en el procés de planificació, desenvolupament i execució d'una instal lació de Climatització Invisible. "Aquestes iniciatives no fan més que demostrar l'interès de Uponor per millorar el coneixement de les nostres solucions de climatització invisible entre els professionals: instal·ladors de calefacció i climatització, enginyers i arquitectes tècnics, caps d'obra i estudiants d'enginyeries i arquitectures tècniques", assegura Israel Ortega, responsable de l'Uponor Academy, àrea de Uponor especialitzada en formar els diferents professionals del sector en el coneixement de les solucions de Uponor, el seu dimensionament i instal lació de les mateixes.
D'esquerra a dreta, José Ignacio Pedrero, Director Etsi Industrials, María José Ciaurriz Labiano...
D'esquerra a dreta, José Ignacio Pedrero, Director Etsi Industrials, María José Ciaurriz Labiano, vicerectora de Formació Contínua de la Uned i Fernando Roses, Vicepresident Executiu del Nord, Sud i Oest d'Europa de Uponor.
El programa, organitzat per Uponor i la Uned està compost per tres mòduls:

· Mòdul 1: Curs d'Especialista en Climatització Invisible Uponor. Té com a finalitat oferir els fonaments tècnics especialitzats en la solució de Climatització Invisible.

· Mòdul 2: Normativa aplicada en instal·lacions de climatització invisible. En ell s'ofereixen els continguts específics sobre les normatives aplicades en el càlcul i dimensionat, instal lació i eficiència energètica, en instal·lacions de climatització invisible i les energies renovables.

· Mòdul 3: Projecte final. L'alumne utilitzarà els coneixements adquirits durant tot el programa per aconseguir escometre amb èxit totes les etapes en la consecució del projecte de climatització invisible, la planificació, el desenvolupament i l'execució.

La metodologia del curs es dividirà en dos, hi haurà una part a distància, a través d'Internet, i una altra presencial. En els diferents mòduls s'experimentarà amb casos pràctics i problemes reals. A més, els docents que impartiran les diverses matèries són personal qualificat que pertany a la Uponor Academy i professors de la Uned.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveMatelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis