Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las reformas, una solución al alza para combatir la crisis
El Grup Amac presenta un innovador projecte per afrontar els alts preus i la manca d'habitatge nou

Les reformes, una solució a l'alça per combatre la crisi

Anna Pueyo18/11/2008
El Grup Amac presentar EUROBRICO 2008 el 'Projecte Reforma +', on es va destacar la importància de la reforma a les cases i empreses atesa la tendència a la baixa de la construcció d'obres noves.
Atès que del 2007 al 2008 s'ha produït una caiguda de l'obra nova, es preveu que el 2009 es construeixin només 250.000 habitatges. En els propers anys, fins al 2015, l'habitatge nou es mantindrà en aquest nivell, entre les 200.000 i les 300.000 habitatges. La causa de la recessió de l'obra nova provocarà que es duguin a terme més reformes que abans, sobretot a partir del 2009.

Les reformes superaran el nombre de l'habitatge nou

Antonio Márquez, director general del Grup Amac destacar les dades del Ministeri d'Habitatge i va comentar que el passat 31 de desembre de 2007 va haver 24.495.840 habitatges registrades a Espanya (encara que s'ha de tenir en compte que aquesta dada és incomplet perquè s'ha fet i es continua fent habitatge de forma il·legal). Fent un càlcul estimat es podria dir que són uns 26.000 milions d'habitatges en total. Segons Antonio Márquez, si s'agafen aquestes xifres i es resten els habitatges nous que s'han fet en els últims 10 anys surt una xifra de 22 milions d'habitatges. "Als 10 anys l'habitatge ja comença a necessitar algun tipus de reforma, ia partir dels 20 ja necessita una reforma integral: terres, banys, cuines, mobles, finestres, portes ..." va comentar el director general de Amac.

Antonio Márquez, director general del Grup Amac
Antonio Márquez, director general del Grup Amac.

Oportunitats per al sector de la ferreteria i bricolatge

La primera d'elles és que el client, en aquesta època, atès que no pot gastar el mateix que fa dos anys, tendeix més a reparar ia reformar abans que a comprar. La segona oportunitat ve sustentada pels 20 milions d'habitatges amb més de 20 anys. I una altra oportunitat que presenta el sector és la baixada dels preus, per tant, és una bona oportunitat per invertir en reformes.

El Ministeri d'Habitatge i Indústria i Comerç presentarà una proposta del pla Renove d'edificació per impulsar la rehabilitació i lloguer de l'habitatge antic. "Pensem que si l'ajuda del Govern és important pot ser un gran factor que ajudi a aquest sector. I hi ha un altre dada que ens fa ser optimistes: calculant que, si hi ha 22 milions d'habitatges amb més de 20 anys, i d'aquestes el 3 per cent fes reformes, sortirien un total de 600.000 reformes. I si a això li sumem la rehabilitació hotelera, de locals i oficines, amb un percentatge molt petit, es pot obtenir un gran volum "Comenta Antonio Márquez.

Com que no es porten a terme moltes reformes, en Amac es pregunten si potser no hi ha prou botigues especialitzades en aquest sector. Com a conclusió, Amac presenta el seu nou projecte 'Reforma +' "On està el futur del sector? En les reformes. Volem aportar el valor afegit i la facilitat i accessibilitat de fer obres ", va concloure Márquez.

Actualment el Grup Amac tiene10 botigues i el seu objectiu el 2009 és arribar als 15 establiments. Tot i això, la primera botiga Reforma + no s'obrirà fins al mes de gener de 2009 i comptarà amb 6.000 metres quadrats i aparcament propi. En Refor + es brindaran totes les possibilitats al client perquè pugui dur a terme la reforma del seu habitatge d'una manera fàcil, disposant per a això de tots els materials necessaris a la botiga tant de construcció, com de bany, fustes, pintures, ferreteria, eines, bricolatge, il luminació, calefacció, decoració, jardí, armaris i cuines, entre d'altres.

La botiga Refor + estarà dividida físicament en dues parts: una en què es vendran articles de bricolatge i l'altra per a les reformes. A més, un dels valors afegits serà que la botiga disposarà d'una casa tècnica d'uns 60 metres quadrats en la qual el client podrà veure la composició d'aquesta, quins materials es necessiten i en quin lloc de la botiga els pot trobar.

"Què és Reforma +? Són botigues especialitzades en les reformes, en un entorn poblacional entre 150.000 i 300.000 habitants, amb una despesa per càpita mitjà de 180 euros en bricolatge. Addicionalment nostres ensenyes no tenen cap gran superfície de bricolatge a menys d'una hora. La nostra superfície en cada botiga és entre 6.000 i 8.000 metres quadrats. Els nostres serveis tradicionals: instal lació, finançament i transport. El nostre plus: hem creat el nostre 'tot inclòs reforma fàcil'. "Va manifestar Isaac Gamarra, director del Projecte Reforma +.

Gamarra també va destacar un altre punt fort d'aquest innovador i revolucionari projecte, que és l'oferiment de diverses formes de finançament en aquells casos que es necessiti oferir instal·ladors per dur a terme la reforma i un lliurament immediat en 24 hores per a materials de ceràmica i bany i en 7 dies per a la cuina.

Isaac Gamarra, director del Projecte Reforma +
Isaac Gamarra, director del Projecte Reforma +.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis