Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Precast: la solución informática para el prefabricado de hormigón
La nova eina informàtica de Binder pretén posicionar l'empresa en les millors condicions per afrontar un futur més competitiu i dinàmic

Precast: la solució informàtica per al prefabricat de formigó

Redacció Interempreses24/10/2008

24 octubre 2008

Desenvolupat sobre Microsoft Dynamics, 'Binder Precast' integra la gestió pròpia del sector dels prefabricats amb la comptabilitat i costos, amb el cicle comercial, amb la cadena de subministrament i la tresoreria.

Amb gairebé 20 anys dedicats a millorar els sistemes de gestió informàtics dels seus clients, Binder posa a disposició dels seus clients una potent eina que permet a les empreses de prefabricat de formigó unir en un programa multitud de solucions.

Les seves característiques principals són:

  • Elaboració, seguiment i gestió de pressupostos.
  • Seguiment, control i subministrament de l'obra, tant en l'estat de les peces lliurades en fabricació a obra, com el seguiment econòmic i control de pressupost.
  • Integra l'oficina tècnica amb la resta de les àrees de negoci. Es pot calcular o dissenyar les obres a l'oficina tècnica, i traspassar la informació al sistema de fabricació i gestió.
  • Gestió de components (dimensions, armats, acabats, etc.)
  • Accés complet de vendes, incloent eines especials per a l'expedició, i diferents tipus de facturació, certificacions, fites, unitaris.
  • Seguiment de la quantitat unitària.
  • Procés complet de compres.

Eina desenvolupada amb Solupref

Per tal de cobrir totes les necessitats de les empreses del sector, la nova versió ha estat desenvolupada amb Solupref, la consultoria i enginyeria de les empreses de prefabricats de formigó.

Els avantatges que marquen la diferència

El principal avantatge de Precast per al client és que li permet guanyar temps. Millora el temps de resposta i redueix els temps de dedicació a totes les àrees d'activitat de l'empresa, des de l'elaboració d'ofertes fins al seguiment de lliuraments i muntatge en obra.

Igualment incrementa substancialment la capacitat de planificació de les activitats de l'empresa, garantint que les tasques es realitzen en el moment precís i permetent la programació de la producció segons línies de treball i la tipologia d'elements.

Precast permet controlar l'empresa, garantint un control exhaustiu de costos, rendiments, capacitat, situació i producció podent definir el nivell d'anàlisi per àrea d'activitat, tipus de producte, obra, línia de treball, persona, client o proveïdor, i aporta la informació necessària per a la presa objectiva de decisions.

La nova eina de Precast permet també la integració de tots els departaments de l'empresa, garantint que tots ells manegen la mateixa informació, la qual s'introdueix una sola vegada en el sistema.

Evidentment, la integració, planificació i control de les activitats genera una important reducció de costos directes, indirectes i d'operativitat, millorant substancialment la competitivitat de l'empresa.

Programes informàtics com Precast representen una eina fonamental per a l'optimització de recursos de les empreses
Programes informàtics com Precast representen una eina fonamental per a l'optimització de recursos de les empreses.
Un manteniment a tot risc cobreix tot el suport tècnic possible del producte

Un suport tècnic a mida

Seguint la política de manteniment de Binde, el client pot està segur amb el producte, gràcies al manteniment a tot risc que cobreix tot el suport tècnic possible. Les opcions són:

  1. Atenció telefònica: Per aclariment de dubtes i problemes de funcionament del programa de gestió. Comunicació a través de la bústia d'incidències.
  2. Telemanteniment, per línia telefònica, per detectar les causes de problemes de funcionament i enviament de les correccions dels problemes sorgits.
  3. Assistència a les instal·lacions quan la incidència no hagi pogut resoldre per algun dels procediments anteriors.
  4. Petites millores del sistemes l'entitat no justifiqui una nova contractació.
  5. Actualització a noves versions de les adaptacions realitzades per al client. Tasques de reenginyeria de processos per incorporar les personalitzacions en la nova versió del producte.
  6. Auditoria periòdica a les instal·lacions del client per a la revisió del sistema. S'avaluen les oportunitats d'optimització i el creixement del sistema, garantint que es segueix gaudint d'una solució òptima a les necessitats del client.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis