Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Manipuladoras telescópicas y retrocargadoras JCB, a la vanguardia en innovación
Els últims dissenys de la companyia compten amb els últims avenços tecnològics per oferir les millors solucions en cada treball

Manipuladores telescòpiques i retrocarregadora JCB, a l'avantguarda en innovació

Redacció Interempreses22/09/2008

22 setembre 2008

JCB és un dels principals fabricants a nivell internacional de manipuladores telescòpiques, amb màquines amb capacitats d'elevació entre 2 i 4,1 tones i altures d'elevació de 4 a 17 metres. La seva gamma Loadall ofereix a més una versatilitat excepcional en aplicacions de manipulació de materials. Per la seva banda, la gamma de 21 retrocarregadora compleix també amb requisits indispensables per a la companyia: innovació, qualitat de fabricació i rendiment.
El model 520-40 és una manipuladora compacta compatible amb una immensa gamma d'implements
El model 520-40 és una manipuladora compacta compatible amb una immensa gamma d'implements.

Així mateix, com a especialista en el mercat de les manipuladores, JCB ha invertit recentment més de 13 milions d'euros en una segona línia de producció a la seva fàbrica de manipuladores situada a Rocester, Anglaterra.

La gamma sencera es caracteritza per les famoses característiques de JCB com són duresa, fiabilitat, integritat estructural, rendiment, visibilitat i seguretat.

Seguir innovant en disseny i seguretat

La companyia ha dut a terme avenços importants en disseny amb el llançament de dos últims models: dues noves manipulades telescòpiques Loadall de ploma baixa que ofereixen una impressionant visibilitat a més de millores en la productivitat.

La visibilitat al voltant de les noves màquines Loadall 535-125 Gran Visibilitat i la 535-140 Gran Visibilitat s'ha millorat en un 10 per cent, en particular la visió de la part posterior de les màquines, comparat amb els models que substitueixen, gràcies a la reducció en alçada de 235 mm del pivot del boló de la ploma.

A més, les noves màquines tenen un xassís posterior més compacte el que suposa 90 mm menys de voladís. Altres millores inclouen nous eixos amb punts de bloqueig més alts que milloren els radis de gir de la màquina en 250 mm. Aquestes millores en maniobrabilitat i visibilitat es combinen per fer que les noves manipuladores Loadall de Gran Visibilitat siguin més fàcils i ràpides d'operar, fent màquines molt més productives en espais reduïts.

D'altra banda, en gairebé tota la gamma, va muntat un tren de potència integrat amb el motor JCB Dieselmax, transmissió JCB i eixos JCB que proporcionen rendiment i fiabilitat màxims al mateix temps que un accés per al manteniment excepcional.

Així mateix, el disseny de la cabina incorpora interiors espaiosos per comoditat de l'operador i sobretot per la seva seguretat i control, un Indicador del Moment de càrrega totalment progressiu, aquesta característica li ofereix l'operador un avís abans de sobrepassar el límit de l'estabilitat davantera

Totes les manipuladores telescòpiques Loadall es poden equipar amb una àmplia gamma de diferents implements, des cisternes a ganxos grua, de cassons a escombradores, permetent tenir una màquina per a cada aplicació.

També dins d'aquesta gamma hi ha tres models compactes, la 520-40, 524-50 i 527-55, que asseguren que el rendiment de les manipuladores JCB Loadall es pugui portar als espais més reduïts, ja sigui en la construcció o en el sector industrial. Tenen capacitats que van de les 2 a les 2,7 tones i altures d'elevació dels 4 als 5,6 metres, aquestes màquines compactes són perfectes per a treballar en àrees restringides.

La 520-40 porta un motor d'aspiració natural que desenvolupa 50 HP (37,5 quilowatts) mentre que les altres dues màquines munten el nou motor JCB Dieselmax Tier II turbo de 85 HP (63 quilowatts).

Compatibles amb una immensa gamma d'implements, juntament amb els beneficis addicionals en els dos models més grans de la gamma que inclouen 3 modes de direcció, controls de palanca única servo i capacitat d'arrossegament, les màquines JCB ofereixen més versatilitat i són una solució còmoda i estable per a treballs en zones restringides.

El 'Convertidor autoblocant' de JCB permet que les màquines mantinguin la velocitat més alta durant més temps, estalviant combustible...
El 'Convertidor autoblocant' de JCB permet que les màquines mantinguin la velocitat més alta durant més temps, estalviant combustible.

Objectiu: oferir la millor gamma del mercat

En aquest context, JCB continua reforçant també la seva posició en el mercat mundial de retrocarga amb una gamma composta per 21 màquines de les més avançades que mai s'hagin fet. Aquesta gamma comprèn models que van des dels 100 HP de la 4CX Súper als 22,5 HP de la Mini CX, on les innovacions, qualitats de fabricació i rendiment de les màquines són objectius indispensables. A més, la seva versatilitat els permet dur a terme una àmplia gamma d'aplicacions i treballs. Els models 4CX i 3CX per exemple, amb motors JCB Dieselmax, abandera una gamma formada per onze variants, dotades de controls servo muntats en el seient, cada vegada més populars com a opció en les retrocarregadora.

D'altra banda, i tenint en compte que el cost del combustible és cada vegada més car, JCB disposa d'una altra opció que cada vegada és més demandada, el 'Convertidor autoblocant'. Aquest sistema fa que la màquina es mantingui en la velocitat més alta durant més temps, característica molt avantatjosa quan s'està desplaçant al pujar sobre. Aquesta opció fa que les retrocarregadora siguin més productives i ofereixin més estalvi a l'operador. Amb el motor a màximes revolucions pot reduir en un 10 per cent el temps necessari en anar d'un lloc de treball a un altre, millorant així el consum de combustible fins a un 13 per cent. A més, si l'operador baixa les revolucions amb el 'Convertidor autoblocant' seleccionat, encara pot arribar a velocitats de desplaçament comparables a les d'una màquina sense aquest sistema, el que es tradueix en fins a un 25 per cent d'estalvi en combustible.

1CX i 2CX: maniobrabilitat i rendiment

La JCB 1CX és un model compacte amb la maniobrabilitat d'una minicarregadora i la versatilitat d'una pala carregadora. Només té 1,43 metres d'ample i pot girar sobre el seu propi eix, permetent treballar en els espais més reduïts.

Amb una capacitat de desplaçament lateral total i un abast de 3,38 metres, és capaç d'excavar rases sense necessitat d'estar recol · locant constantment. La comoditat i la seguretat de l'operador són primordials i s'aconsegueixen gràcies seu teuladell 'Rops / FOPS' i controls servo que la fan molt fàcil de manejar. Incorpora una transmissió totalment hidrostàtica ia més amb l'enganxi ràpid universal, amb el qual pot muntar una àmplia gamma d'implements tant de retrocarga com de pales carregadores, fan que sigui una màquina de gran versatilitat.

Per la seva banda, la JCB 2CX és el balanç perfecte de maniobrabilitat i rendiment. La màquina compacta amb direcció 4x4x4 és ideal per a les zones urbanes on l'espai sigui reduït. La gamma 2CX comprèn 5 models oferint alts rendiments i versatilitat en un paquet compacte. També porta motor JCB Dieselmax, i ofereix grans capacitats d'elevació i forces d'arrencada. Com a resultat, s'aconsegueix una productivitat màxima i la possibilitat de mantenir el nivell de càrrega durant els cicles d'elevació i baixada. Les condicions operatives són incomparables amb màquines de la mateixa mida, amb la seva teuladell 'Rops / FOPS' o cabina, proporcionen seguretat i espai a l'operador a més d'una excel lent visibilitat i uns baixos nivells de soroll.

Midi i Mini CX: potència i versatilitat en petites dimensions

La Midi CX és una Retrocarregadora hidrostàtica de 50 HP de potència amb un braç excavador desmuntable, PTO, entre moltes altres característiques. És la màquina ideal si es vol potència d'excavació, versatilitat a l'hora dels implements i rendiment. Ofereix una profunditat d'excavació de 3.075 mm. La seva transmissió hidrostàtica la fan fàcil de manejar, desenvolupant una velocitat de 28 quilòmetres per hora, el que suposa que és 8 vegades més ràpida a la zona de treball que qualsevol miniexcavadora comparable en grandària.

La Midi CX pot dur a terme treballs que tradicionalment són associats amb les miniexcavadores i minicarregadores ja que és compatible amb l'àmplia llista d'implements que es munten en les 2CX i les minicarregadores Robot de JCB.

La JCB 1CX és un model compacte amb la maniobrabilitat d'una minicarregadora i la versatilitat d'una pala carregadora. Només té 1,43 metres d'ample i pot girar sobre el seu eix, permetent treballar en els espais més reduïts.

Altament fiables, "les retrocarregadores JCB són les primeres en arribar i les últimes a abandonar la zona de treball"

Amb una capacitat de desplaçament lateral total i un abast de 3,38 metres, és capaç d'excavar rases sense necessitat d'estar recol · locant constantment. La comoditat i la seguretat de l'operador són primordials i s'aconsegueixen gràcies seu teulat 'Rops / FOPS' i controls servo que la fan molt fàcil de manejar. Incorpora una transmissió totalment hidrostàtica ia més amb l'enganxament ràpid universal, amb el qual pot muntar una àmplia gamma d'implements tant de retrocarregadores com de pales carregadores, fan que sigui una màquina de gran versatilitat.

Per la seva banda, la Mini CX és una màquina única en termes de versatilitat i de varietat de treballs que pot dur a terme. Malgrat la seva poc pes i un emplaçament maniobrabilitat el rendiment excavador no té rival en màquines de la seva classe, juntament amb una impressionant productivitat i velocitat de desplaçament.

La JCB Mini CX 4x4 és una variant de tracció a les quatre rodes que desenvolupa més rendiment quan treballa en condicions de terreny difícils. Té un sol pedal de transmissió, a més de tracció a dos eixos per maximitzar el rendiment fora de la carretera. El retro té una profunditat màxima d'excavació de 2,54 metres i els estabilitzadors verticals milloren el rendiment excavador en terrenys difícils. El braç de la carregadora té una capacitat de 0,25 metres cúbics com a estàndard, amb l'opció d'elevació paral·lela perquè la màquina pugui ser usada com una pala carregadora.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Casa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis