Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El sector de la construcción afronta la ralentización con Veteco
VETECO 2008

El sector de la construcció afronta l'alentiment amb VETECO

redacció MD23/05/2008
VETECO 2008, celebrada del 6 al 9 de maig i organitzada per IFEMA, ha tingut una presència de més de mig miler de primeres firmes del sector i d'una innovadora oferta. El sector ha sabut afrontar l'alentiment de la construcció, buscant noves àrees de negoci, com la rehabilitació i elevant els estàndards de qualitat. En aquest context, el Saló Internacional de la Finestra i el tancament de vidre constitueix el principal referent del sector i una privilegiada plataforma comercial i d'imatge.

VETECO 2008 ha crescut en tots els seus paràmetres, en reunir l'oferta de 562 expositors directes, és a dir, un 5 per cent més que en l'anterior convocatòria de 2006, en una superfície neta de 54.142 metres quadrats, fet que suposa un increment del 23 , 32 per cent respecte a fa dos anys. A més de l'excel lent resposta empresarial, el certamen compta de nou amb el suport de la patronal, ASEFAVE, Associació Espanyola de Fabricants de Finestres i Façanes Lleugeres.

Per atendre aquest creixement, Ifema ha disposat la meitat dels seus dotze pavellons, inclosos els nous 12 i 14. El primer és completament diàfan i el segon té dues plantes. Ambdós compten amb tota classe de facilitats, així com amb accés directe a l'exterior, a part d'estar interconnectats amb la resta del certamen (pavellons 2, 4, 6 i 8).

Una nota a ressenyar d'aquesta convocatòria és que torna a tenir una notable participació estrangera. En concret, aquest any hi ha hagut 72 expositors directes estrangers, procedents de 17 països, destacant-per aquest ordre-Itàlia, Portugal i Alemanya.

En VETECO 2008 es van mostrar diversos productes del sector de la construcció, molt útils també per a la fusta:

Línia de finestres de doble junta i fusta laminada de Carinbisa

Es desenvolupen dos models de fabricació amb fulles de perfil europeu i 70 mm de gruix, doble junta de goma isofònica, escopidors d'alumini embotit en el marc, perns regulables de doble ancoratge, i falleba Aire12. El model bàsic es fabrica en fusta de Pi Flandes qualitat C / CB (seminetes), en Iroko i en niangon. El model especial es fabrica en fusta de Pi Flandes qualitat C / CA (neta sense nusos).

També es presenta l'opció de fabricar finestres en fusta laminada. Aquesta opció està disponible a les sèries: Doble Junta, Aire 12, i Fusta-Alumini (finestra mixta). Els perfils de fusta utilitzats són de Pi Silvestre, Pi Insignis, Roure i Iroko, encolats amb cues tipus DIN EN 204-D4 i amb segell de qualitat ITF-Rosenheim. Tant per full com per marc s'utilitza el mateix perfil format per tres lames i de secció 72 x 86 mm.

Com millora en les finestres de Carinbisa, s'ha modificat la ferramenta oscilobatent, optant per incorporar a partir d'ara en les seves finestres la ferramenta de GU-BKS. També s'afegeix de sèrie en les finestres de més d'1 full (2 o 3 fulles) frontisses ocultes de fals compàs per unificar l'estètica de totes les frontisses de la finestra.

(Oscilobatent) Detall de la ferramenta oscilobatent de GU-BKS
(Oscilobatent) Detall de la ferramenta oscilobatent de GU-BKS.

Silicones neutres, segelladors, adhesius i escumes aplicables en la construcció de Henkel

La utilització d'una silicona de qualitat en el segellat de finestres i tancaments és de vital importància per aconseguir l'objectiu proposat: estanquitat absoluta.

Al mercat hi ha una gran varietat de segellants de silicona, la majoria d'ells són silicones que desprenen àcid acètic durant el procés de curat, fàcilment identificables per la seva olor avinagrat. Aquest tipus de silicones acètics presenten un perfil d'adhesió molt limitat, no sent les més recomanades per a segellats sobre materials de construcció.

L'estanquitat d'un segellat garanteix una silicona que aconsegueixi una excel lent adhesió sobre tots els suports que segelli, mantingui la seva estabilitat dimensional, sense contraccions que minven la junta, sigui duradora ia més extremadament resistent als agents atmosfèrics i la radiació solar. El compliment per part del segellant de tots aquests requeriments, evita que es produeixin amb el temps problemes d'estanquitat i posteriors reclamacions.

Henkel ofereix el segellador de silicona idoni per a treballs d'estanquitat: Sista-Solyplast Neutral.

Es tracta d'una silicona neutra sistema oxima, totalment exempta de dissolvents, sense contraccions a la junta que puguin provocar trencaments de tipus adhesiu o cohesiu, amb la consegüent pèrdua de hermeticitat.

Presenta un magnífic perfil d'adhesió sobre la majoria de suports que es poden trobar a la construcció: formigó, maó, fusta, alumini, ceràmica, PVC, lacats, inoxidables, etc.

Consistisca-Solyplast disposa d'una àmplia gamma de silicones neutres en una gran varietat de colors i en format de cartutxos de 300 mil·lilitres i bosses de 600 mil·lilitres.

Consistisca-Solyplast disposa d'una àmplia gamma de silicones neutres amb gran varietat de colors
Consistisca-Solyplast disposa d'una àmplia gamma de silicones neutres amb gran varietat de colors.

InGnio, programari especialitzat en fusteria metàl·lica de Grup 77

El programari especialitzat inclou les següents funcions:

· Gestió Comercial (Pressupostos, Disseny de Tancaments, Disseny 3D, càlcul Dobles Acristallaments, Recàrrecs Automàtics per metratge o costat major, Manufactures, Múltiples, Disseny de models de Tendals, de Persianes, de Portes Metálicas, Serralleria, Barrotillos, comandes de client, gestió de representants...)

· Producció (Fulls de treball, fulls de tall, gestió de tall selectiva, enllaç amb tronçadores, centres de mecanitzat, màquines de tall de vidre, màquines de tall i plegat d'intercalaris, control de producció per codi de barres, monitorització de l'evolució de la fabricació, seguiment d'obres...)

· Proveïdors (Compres automàtiques a proveïdor a partir de l'optimització de tall, albarans de compres, factures de compres, enllaç a comptabilitat, gestió de pagaments, selecció de compra per proveïdor més econòmic...)

· Logística (gestió de rutes i transportistes, control d'entregues, control de trencaments i / o devolucions, control de despeses en combustible, dietes...)

· Administració i facturació (albarans, factures, facturació mensual, certificacions d'obra a origen, retencions, gestió de cobraments, seguiment administratiu del client, control de riscos, enllaç a comptabilitat,

· Magatzem (control d'existències per unitats, barres i planxes, existències per color tant per perfileria com per vidres, multi-magatzem, etc.)

· Costos (preus de venda per percentatges, benefici dinàmic per document amb recàlcul del marge desitjat, informes de beneficis pre-venda, costos reals mitjançant imputació dels temps de producció i de les compres per obra, desviament de costos, anàlisi del benefici real per obra o centre de costos...)

Imagen

Uniform presenta un nou concepte de fusteria mixta fusta-alumini absolutament innovadora

Aquest sistema de fusteria mixta uneix la qualitat del producte acabat (aïllament termo-acústic, estanquitat, càrrega del vent, permeabilitat a l'aire) amb una estètica del producte moderna que permet, d'acord amb els gustos d'arquitectes i decoradors, combinar o adaptar l' fusteria tant amb l'exterior de les façanes com amb els interiors. Ofereix també senzillesa de fabricació ja que la maquinària emprada en els processos de producció fan quasi tots els treballs en plena autonomia amb escassa necessitat de mà d'obra i encara menys pel que fa mà d'obra qualificada (no cal tenir un coneixement o experiència en fusteria), el que permet reduir els costos de fabricació i del preu final del producte. Tampoc és necessari un espai de fabricació (superfície del taller) molt petit el que permet reduir els costos de fabricació i del producte final. Permet a més disposar d'una alta capacitat productiva i d'una extrema rapidesa de fabricació per aconseguir les finestres acabades amb una inversió inicial assequible. Uniform a més compta amb el segell de qualitat del marcatge CE, la qual cosa evita qualsevol tipus de gestió i cost relacionat amb l'obtenció d'aquest segell.

Uniform presenta a VETECO un nou concepte de fusteria mixta fusta-alumini absolutament innovadora
Uniform presenta a VETECO un nou concepte de fusteria mixta fusta-alumini absolutament innovadora.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas - Asefave
Veteco - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefavePiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis