Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Elevadores Goian lleva sus productos a Construmat 2007

Elevadors Goian porta els seus productes a Construmat 2007

17/07/2007

17 juliol 2007

Imagen
L'empresa Elevadors Goian acudeix una vegada més a la fira Construmat, a Barcelona, amb l'ànim de reeditar l'èxit obtingut en l'edició anterior del saló. Aquest certamen ofereix una interessant oportunitat perquè l'empresa presenti les seves novetats al mercat en un estand de més de 150 metre quadrats situat a l'àrea exterior del recinte Montjuïc / Pavelló 3 / Nivell 0 / Stand E46.

Entre les màquines que exposa, hi ha la plataforma elevadora sobre pal GP40, producte del qual ja s'han subministrat més de 3.000 unitats en tan sols 5 anys, i la plataforma GP30, muntada amb una base especial sobre remolc, que permet ser transportada fàcilment sense necessitat de camió. Finalment, com a principal novetat, es presenta l'elevador d'obra per a persones i materials GE15. Aquest nou producte comparteix pal amb la plataforma elevadora GP40 i el muntacàrregues GM1500, el que sens dubte, facilita l'intercanvi i optimització de components en la gestió de parcs de maquinària.

L'elevador es presenta amb una cabina de 1.500 per 3.200 mm, amb una alçada interior de cabina de 2.000 mm, i amb una capacitat de càrrega de 1.500 kg o 18 persones. Dins de la producció estàndard d'aquesta màquina es posaran a la venda 2 mides addicionals de cabina de dimensions més reduïdes. La resta de detalls seran presentats en la pròpia fira.

Empreses o entitats relacionades

Elevadores Goian, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis