Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Avalancha de novedades de JCB en la feria Conexpo 2014
La companyia presenta a Las Vegas una llarga llista d'innovacions

Devessall de novetats de JCB en la fira Conexpo 2014

Redacció Interempresas10/03/2014

JCB ha aprofitat la seva presència en Conexpo (Las Vegas, 4-8 de març) per mostrar els últims resultats de la seva forta aposta per la innovació. La companyia ha mostrat en la fira nord-americana interessants innovacions com la pala JCB 457 que incorpora per primera vegada el nou disseny de cabina JCB CommandPlus, o el nou manipulador telescòpic compacte JCB 525-60 de la gamma Hi-Viz.

JCB es consolida com el tercer major fabricant mundial de maquinària de construcció, amb 22 fàbriques repartides per diferents parts del món i una plantilla de més d'11.000 treballadors. Fundada el 23 d'octubre de 1945 per Joseph Cyril Bamford, JCB segueix sent avui una empresa familiar, presidida actualment per Lord Anthony Bamford. En 2013 va aconseguir la fita històrica de fabricar la seva màquina ‘un milió’, concretament una excavadora de cadenes JS220. Des dels seus inicis, JCB ha mostrat una gran vocació innovadora, que es plasma en una gamma conformada per més de 300 productes i en contínua evolució. Conexpo va tornar a ser una clara mostra d'això.

Midiexcavadora JCB 85Z-1, amb volada zero
Midiexcavadora JCB 85Z-1, amb volada zero.

Midiexcavadoras més eficients

JCB s'està preparant per a un creixement massiu al mercat d'excavadores compactes amb el llançament d'una nova gamma de midis. Les tres primeres màquines que s'han donat a conèixer com a part de la nova línia són els models de volada convencionals 67C-1 i 86C-1 i el model 85Z-1 (una excavadora amb volada zero), tots ells dissenyats per captar una major quota, d'un mercat en el qual s'espera un creixement d'almenys un 16% en els propers quatre anys. Entre les principals característiques de tots els models nous de CTS i ZTS estan: un 10% menys de consum de combustible; millor accés en el servei de manteniment gràcies a la cabina abatible 30º; intervals de greixatge de 500 hores; no hi ha necessitat de filtre de partícules DPF; cabina un 6% més espaiosa; augment de la visibilitat del 11%; i carrosseria d'acer 100% per a una major durabilitat.

Nova miniexcavadora amb volada convencional

Amb el llançament de la 8029 CTS JCB presenta la seva primera mini excavadora amb volada convencional en la categoria de 3 tones per al mercat d'Amèrica del Nord. Impulsada per un motor de 25CV, l'excavadora té una volada posterior de només 470 mm més llarg que el del model anterior de volada zero 8025 ZTS. Malgrat aquestes reduïdes dimensions, compta amb un 19% més de capacitat d'elevació i una increïble millora del 82% en la capacitat d'elevació a través de les cadenes.

La profunditat d'excavació de la 8029 CTS és de 3.050 mm i en altura arriba a 3.220 mm. Aquest model compta amb una excel·lent rotació de cassó i els millors resultats de la seva categoria en força de penetració, amb una alta productivitat durant l'excavació. A més, la màquina pot ser subministrada amb una àmplia gamma d'implementos JCB, cadascun d'ells dissenyat específicament per funcionar amb el potent sistema hidràulic de l'excavadora.

Minicargadoras i carregadores compactes d'erugues

JCB ha completat la seva nova generació de minicargadoras i carregadores compactes d'erugues amb el llançament dels seus models de petita plataforma Tier 4 Final / Etapa IIIB. Els vuit equips, incloent els models de minicargadoras 135, 155, 175, 190 i 205, i els models de carregadores d'erugues 150T, 190T i 205T, comptaran amb els nous motors JCB Dièsel fabricats per Kohler Tier 4. Aquests motors han estat específicament dissenyats per complir amb les regulacions d'emissions sense necessitat de filtre de partícules dièsel (DPF).

Noves minicargadoras i carregadores compactes d'erugues de JCB
Noves minicargadoras i carregadores compactes d'erugues de JCB.

Manipuladora telescòpica compacta

JCB, número u mundial en la fabricació de manipuladores telescòpiques, ha ampliat encara més la seva oferta de versions compactes amb el llançament de la 516-40, per als mercats exteriors a EUA.

La màquina compta amb un xassís rígid i sistema individual hidràulic de tracció per a les rodes, que proporciona la grandària i agilitat d'una mini carregadora, amb la major elevació i abast d'una manipuladora telescòpica. La transmissió hidrostàtica i els components d'elevació hidràulics millorats proporcionen capacitat addicional i un impressionant camp de treball per a una màquina tan compacta.

La 516-40 és impulsada per un motor JCB Dièsel fabricat per Kohler de 2.2 litres, amb una potència de 49 CV. Amb tracció i adreça permanent a les quatre rodes, la 516-40 ofereix un radi de gir de només 2,8 m. Una capacitat d'elevació d'1,6 tones i una altura d'elevació màxima de 4 metres, la converteixen en una magnífica especialista per a la construcció d'habitatges i altres obres de construcció en general, a pesar que la seva grandària sigui només d'1,56 m d'ample i 1,8 m d'altura.

Nou manipulador telescòpic JCB 516-40
Nou manipulador telescòpic JCB 516-40.

Nou manipulador telescòpic en la gamma Hi-Viz

JCB ha afegit el nou model compacte 525-60 a la seva creixent gamma Hi-Viz. Amb una altura d'elevació màxima de 6 m i una capacitat de càrrega de 2,5 tones, aquesta telescòpica compacta té només 1,8 m d'ample i 1,90 m d'altura. Gràcies a la funció d'adreça multi-manera de les seves quatre rodes permet accedir a aparcaments de diverses plantes i treballar en llocs molt petits. El 525-60 Hi-Viz complementa als models 524-50, 527-55 i 520-50 que incorporaven un motor posterior, amb un modern disseny de muntatge lateral del motor. Això permet un punt més baix d'articulació de la ploma per a una màxima estabilitat i una excel·lent visibilitat cap a enrere i lateral a través de la ploma. A mesura que la ploma descendeix cap a la davantera de la màquina, l'operador té màxima visibilitat (sense precedents) sobre les rodes davanteres i a les forquetes o a l'accessori.

Nou telescòpic per a aplicacions industrials

JCB ha ampliat també la seva gamma de manipuladors telescòpics amb el llançament del model 560-80 d'alta capacitat, una màquina de gran resistència dissenyada per a aplicacions industrials. La 560-80 és una màquina pesada amb una capacitat màxima de 6 tones.

Encara que està pensada per elevar càrregues a una altura màxima de 8,1 m, la 560-80 ha estat dissenyada com una manipuladora telescòpica amb el rendiment d'una carregadora de rodes. La seva extensió del braç en dues etapes incorpora un robust porta-implementos, amb un final de la ploma més ample per a aquelles aplicacions industrials difícils i de manipulació de residus. La ploma està equipada amb una cinemàtica en Z, similar a la d'una pala carregadora de rodes, oferint una alta capacitat d'excavació i forces d'arrencada de fins a 6.800 kgf quan s'utilitza amb cullera.

Amb aquest objectiu, JCB també ha dissenyat nous implementos com la cullera de 5m3 per al seu ús específic en tasques de manipulació de granel de baixa densitat. També està disponible una versió per als clients dedicats a la manipulació de residus que respon a les necessitats de la indústria, amb una protecció addicional sobre la cabina i els baixos, amb ventilador reversible i defenses addicionals.

Manipulador telescòpic JCB 540-200
Manipulador telescòpic JCB 540-200.

Millores en el telescòpic més gran de JCB

JCB ha millorat el seu model més gran, el 540-200, amb l'adopció de l'etapa IIIB de la UE / Tier 4 EPA d'EUA. Aquesta màquina que aconsegueix una altura d'elevació de 20 m, va ser la primera de JCB a estar equipada amb una ploma telescòpica de cinc seccions completament nova; compta amb un motor JCB Dièsel Ecomax altament eficient, amb una potència de 109CV, enfront dels 100 CV de la màquina anterior. També està disponible la versió amb motor JCB Dièsel Ecomax de 125CV.

A més d'una major potència, el motor JCB Ecomax produeix un parell motor de 512Nm, enfront de 440 Nm del motor anterior Dieselmax. Això permet a l'operador treballar millor amb menors revolucions del motor, la qual cosa redueix el soroll i la millora el consum de combustible.

És també important destacar que el motor Ecomax ha estat dissenyat per aconseguir els estàndards d'emissions etapa IIIB sense l'ús de filtre de partícules dièsel (DPF), la qual cosa permet als enginyers de JCB incorporar a la màquina una coberta del motor baixa per aconseguir una màxima visibilitat.

L'automatització millora la retrocargadora més venuda del món

JCB, el número u mundial en la fabricació de retrocargadoras, està millorant l'eficiència del combustible, la productivitat i augmentant el control de l'operador a través de l'ús de l'automatització dels seus models més populars 3CX Super i 4CX. Les retrocargadoras JCB equipades amb el motor JCB Ecomax Tier 4i ara compten amb ralentí automàtic, bloqueig de l'accelerador i control de l'accelerador. A més, l'enginyeria del motor Tier 4i ha aconseguit reduir el consum de combustible i millorar el rendiment de les funcions d'excavació i de rodatge.

Retrocargadora JCB 3CX
Retrocargadora JCB 3CX.

Nova línia de retrocargadoras per al mercat de flotes i alquiladores

JCB anuncia els seus plans per llançar una nova línia dirigida als clients de grans flotes i alquiladores de tot el món. Inicialment dirigida als mercats estratègics d'Amèrica del Nord i Llatinoamèrica, la nova retrocargadora finalment es comercialitzarà en altres països, incloent Europa, Rússia i Orient Mitjà. Amb un nombre de punts de venda exclusius, la nova 3CX entrarà en producció a la fi d'aquest any en la planta de JCB en Savannah, Geòrgia, per posteriorment incrementar la seva producció en els quatre continents amb màquines fabricades en el Regne Unit, Índia i Brasil.

L'excavadora JS145 compleix amb la norma Tier 4i sense DPF

L'excavadora de cadenes JS145 de JCB ha fet el seu debut en Conexpo. Les 14,5 tones de la màquina s'alimenten d'un motor JCB Dièsel Ecomax, oferint una potència de 108CV. Igual que tots els motors Ecomax de 4.4 litres, aquests motors compleixen amb les normes d'emissions Tier 4 Interim EPA d'EUA / Etapa IIIB de la UE, sense necessitat d'utilitzar un filtre de partícules dièsel (DPF) i sense sistemes de pos-tractament com per exemple la reducció catalítica selectiva (SCR).

Excavadora de cadenes JS145 de JCB
Excavadora de cadenes JS145 de JCB.

Potència Tier 4i per a la major excavadora de JCB

JCB ha triat el lloc central de l'escenari de Conexpo per presentar la nova JS360, la major excavadora de cadenes de la companyia, dissenyada per a grans moviments de terres i aplicacions en pedreres.

Pesant fins a 38,3 tones, la JS360 és impulsada per un motor de sis cilindres i 7,8 litres de marca Isuzu, que compleix la normativa sobre emissions Tier 4 Interim d'EUA / Etapa IIIB de la UE. Aquest model aconsegueix un impressionant estalvi de combustible de fins a un 8% en comparació de la màquina Tier 3, la qual cosa significa que un client d'EUA que utilitza una JS360 durant 2.500 hores a l'any estalviarà fins a 24.000 en quatre anys. Aquest motor d'alta eficiència té una potència de 281CV (210kW) a només 1.900 rpm, que acciona una sofisticada doble bomba, amb un sistema hidràulic amb sensor de càrrega i que ofereix una gran potència d'excavació. Quan està equipada amb una ploma de 6,45 m i un braç de 2.21 m, la JS360 lliurament 25.300 kgf de força d'excavació i 27.716 kgf de força d'arrencada en el cassó.

Pala JCB 457 amb la nova cabina JCB Commandplus

JCB ha presentat en Conexpo un nou disseny de pala carregadora de rodes amb la nova cabina ‘JCB CommandPlus’. La potent JCB 457 és la primera màquina que incorpora una nova estructura de la cabina, amb una nova coberta del motor i un nou disseny de contrapès posterior, que contribueixen a millorar la visibilitat, minimitzar els nivells de soroll, i que aporten un major espai interior, aconseguint així un ambient de treball més còmode per a l'operador.

La 457 és la primera de les carregadores grans de rodes de JCB que compleix amb les normes d'emissions Tier 4 finals, gràcies al seu potent motor dièsel MTU que s'adapta perfectament als requeriments de rendiment de la màquina. El motor contribueix a un important estalvi de combustible d'al voltant del 16% en comparació del model anterior.

Teletruk amb motor Tier 4

El primer model de Teletruck amb motor JCB IIIB / Tier 4 s'ha presentat a nivell internacional en Conexpo, una màquina que oferirà als clients un estalvi de combustible de fins a un 32% en comparació del model anterior Tier 3.

El nou JCB TLT 35D 4x4 compleix amb els rigorosos requisits IIIB de la UE i EPA Tier 4 Final en matèria d'emissions, sense necessitat d'utilitzar DPF, amb un motor JCB Dièsel fabricat per Kohler que proporciona 62 hp de potència a 2600 rpm.

El model mostrat en Conexpo compta amb pneumàtics de tracció, tejadillo ROPS FOPS i un kit addicional de protecció completa ‘Wastemaster bodi’ per a entorns difícils. Compta amb llums davanteres i posteriors de sèrie, així com el protector del parabrisa frontal que incrementa la seguretat per a l'operador.

Amb una ploma telescòpica en lloc del masteler, la JCB Teletruk ofereix avantatges significatius sobre els carretons elevadors convencionals. Amb la seva capacitat d'abast cap a endavant, les càrregues poden ser aixecades i col·locades ràpidament pel que es converteix en un manipulador de materials indispensable en tot tipus d'indústries.

Teletruck JCB TLT 35D 4x4
Teletruck JCB TLT 35D 4x4.

Ampliació de la gamma de carregadores compactes

JCB està ampliant i millorant la seva gamma de carregadores de rodes compactes articulades, amb el llançament d'un tercer model i la introducció dels motors Tier 4, que ofereixen major parell motor i emissions reduïdes. La companyia ha incorporat un model robust de nivell bàsic dirigit a cobrir les exigències del mercat de lloguer, mentre que les actualitzacions del motor també es veuran en els models de carregadores telescòpiques T180 i T220 de JCB.

Actualització de la gamma de carretons tot terrè

JCB ha presentat en Conexpo 2014 la gamma completa de carretons tot terrè amb el nou motor Tier 4 JCB Dièsel Ecomax. Aquest eficient motor de quatre cilindres ofereix la mateixa potència de 55kW que el motor anterior Dieselmax, però compleix amb la normativa Tier 4 sobre emissions sense necessitat de filtre de partícules dièsel o d'un sistema de postratamiento SCR, reduint el cost de manteniment i la complexitat per als clients. El motor Ecomax serà instal·lat en els quatre models de la gamma de carretons tot terrè de JCB: la 926, 930, 940 i 950.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveRebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis