Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Salón de Soluciones para la Construcción Sostenible acogerá una jornada sobre madera

El Saló de Solucions per a la Construcció Sostenible acollirà una jornada sobre fusta

20/02/2014

20 de febrer de 2014

SCS, Saló de Solucions per a la Construcció Sostenible, acollirà el proper 8 de maig una jornada sobre ‘Fusta: innovació i creativitat en l'arquitectura d'avantguarda’, que comptarà amb la presència de destacats responsables del sector. L'esdeveniment se celebrarà en el marc de la I Setmana Internacional de la Construcció i Rehabilitació Eficient, Sicre —integrat per SCS, Veteco i Pedra Natural—, organitzada per Ifema i que es desenvoluparà els dies 7 al 10 de maig de 2014, en la Fira de Madrid.

Imagen

La jornada està organitzada per l'Associació Espanyola del Comerç i Indústria de la Fusta (Aeim), en col·laboració amb American Hardwood Export Council (Ahec) i Ifema. “El destacat paper que juga la fusta dins de les noves tendències de construcció eficient i rehabilitació cap a les quals està evolucionant el sector i que seran fonamentals en el nou marc de competitivitat, imprescindible per impulsar l'activitat constructiva i deixar enrere definitivament la crisi econòmica”, explica Raúl Calleja, director de la I Setmana Internacional de la Construcció i Rehabilitació Eficient.

La jornada sobre innovació i creativitat de la fusta en l'arquitectura d'avantguarda serà presentada pel president d'Aeim, Carles Alberch, i a continuació el president executiu d'Ahec, Mike Snow, abordarà una ponència sobre els ‘Desafiaments ambientals de la indústria de la Fusta’. Els estudis científics realitzats recentment per prestigiosos instituts evidencien encara més les credencials i dades positives d'aquesta indústria, ja sigui referent a les ‘Declaracions Ambientals de Producte’, com en la ‘Anàlisi del Cicle de Vida’. Sobre aquest tema, els arquitectes tenen la possibilitat de contribuir a una nova visió de l'arquitectura, basada en productes renovables i no contaminants, com la fusta.

Nous usos i aplicacions

Manuel Touza, enginyer de Montes i director tècnic del CIS Madeira de Galícia, parlarà sobre ‘Nous usos i aplicacions de la fusta: La fusta modificada’. Mentre que Andrew Lawrence, d'Arup Enginyeria, centrarà la seva intervenció en ‘Noves fronteres en la construcció amb fusta; el tauler contralaminado; i el projecte The endless Stair’. El tauler contralaminado ha suposat un avanç considerable en la construcció amb fusta i aquesta presentació mostrarà la fiabilitat, versatilitat i eficiència d'aquest producte en diversos projectes.

Finalment, la responsable de Sensibilització i Anàlisi de Mercats de WWF Espanya, Elena Domínguez, explicarà ‘El paper de la fusta en una economia sostenible i en la conservació i millora dels boscos’. Els grups conservacionistes i ecologistes promouen la fusta, procedent d'una gestió forestal legal i sostenible, com a matèria primera natural, renovable en una nova economia verda i baixa en CO2. Després de la jornada, se servirà un vi espanyol.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis