Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Roca, presente en Cevisama con una amplia gama de productos

Roca, present en Cevisama amb una àmplia gamma de productes

07/02/2014

7 de febrer de 2014

Roca participa de l'11 al 14 de febrer en Cevisama 2014, el Saló Internacional de Ceràmica per a arquitectura, l'equipament de bany i la cuina. Una vegada més, Roca torna a estar present en una fira que representa un aparador internacional i un punt de trobada per a les millors marques del sector.

En la 32ª edició de la fira valenciana, Roca ha creat sis atmosferes de bany on es poden conèixer col·leccions i mobles de bany, aixeteries, solucions de dutxa, banyeres, mampares, accessoris de bany i col·leccions de ceràmica plana adequades a cada estil. La marca presenta propostes que milloren el benestar i la comoditat del dia a dia donant resposta a les necessitats de cada llar, tenint també en compte aspectes com la funcionalitat i l'estètica.

Col·lecció de bany Dama
Col·lecció de bany Dama.
Entre els productes de bany que es mostren destaquen les col·leccions de bany Dama, The Gap i Khroma; lavabos de la sèrie Element, Anvers i Urban; els miralls Victoria-N, Lluna i Prisma Basic; l'aplicació Delight; aixeteria de les sèries L90, Moai, Thesis i M2; o la columna d'hidromasaje Essential 2.0.

Així mateix, en la categoria de paviments i revestiments ceràmics, Roca exposa les col·leccions Yellowstone, Fusion, Dream, Life, Marbles i Colors, les quals reflecteixen una àmplia varietat d'estils, grandàries, decorats i acabats inspirats en les tendències més actuals.

La garantia, la qualitat i l'amplitud de gamma de productes Roca per a l'equipament d'espais de bany, situen a la marca entre els principals fabricants que estan presents en una de les fires internacionals més consolidades del sector.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis