Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Italcementi y Alessi anuncian el ganador del Concurso 'Concrete In Design'

Italcementi i Alessi anuncien el guanyador del Concurs 'Concreti In Design'

24/01/2014

24 de gener de 2013

Lucca GaIbusera, un jove dissenyador italià de 30 anys, és el guanyador del concurs 'Concreti In Design', un concurs internacional llançat per Italcementi i Alessi obert a joves professionals interessats a experimentar amb noves formes expressives utilitzant 'i.design Effix', un material d'altes prestacions desenvolupat per Italcementi que és ideal perquè els dissenyadors puguin donar forma a noves formes creatives.

L'obra guanyadora, titulada 'Homenatge a l'artesà' “desitja posar en relleu la importància de l'artesà, entès no només com una persona que desenvolupa la seva pròpia activitat, sinó, en particular, com un guardià del seu propi art. Un treballador que és, en essència, un operari a temps complet de la seva pròpia disciplina”; així és com Lucca Galbusera presenta el seu projecte durant la fase de selecció.

L'obra guanyadora 'Homenatge a l'artesà'
L'obra guanyadora 'Homenatge a l'artesà'.

Lucca Galbusera treballa en disseny interior en col·laboració amb empreses i amb particulars. Al febrer de 2014, assistirà a l'i.lab, el Centre d'Innovació i Recerca d'Italcementi, per assistir al taller organitzat per Lpwk Design Studio, propietat de Laura Polinoro, col·laboradora habitual des de fa diversos anys d'Alessi en l'organització de tallers per tot el món. En aquest taller el projecte serà analitzat detalladament i perfeccionat amb la finalitat d'obtenir una nova peça de disseny que pugui ser inclosa en la futura col·lecció d'Alessi.

La maqueta del projecte guanyador i altres peces d'interès presentades a concurs seran exposades el 21 de març juntament amb altres peces d'interès del concurs, en el xou room d'Alessi a Milà.

En el concurs  han participat 200 dissenyadors de 112 països, els qui han pujat un total de 302 propostes al lloc desall.com, una plataforma per a la promoció del disseny de nous productes mitjançant la col·laboració i el foment del procés creatiu en l'àmbit digital.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCasa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis