Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tile of Spain anuncia los ganadores del concurso 'Passport to Creativity 2014' de EE UU

Tile of Spain anuncia els guanyadors del concurs 'Passport to Creativity 2014' d'EUA

13/01/2014

13 de gener de 2014

A dalt: David DeQuattro, Monica Hanley. A baix: Kristyna Brodin, Denise M Fitzgerald
A dalt: David DeQuattro, Monica Hanley. A baix: Kristyna Brodin, Denise M Fitzgerald.

En el marc del pla de promoció sectorial del taulell a EUA, Ascer, Icex Espanya Exportació i Inversions, i l'Oficina Comercial d'Espanya a Miami han organitzat per segon any consecutiu el concurs ‘Passport to Creativity’ amb la finalitat de promocionar les rajoles ceràmiques espanyoles a EUA.

Els quatre professionals seleccionats per participar en el tour arquitectònic de 8 dies a Espanya són:

  • Kristyna Brodin, Dissenyadora d'interiors, HOK Architects.
  • David DeQuattro, Principal, RGB Architects.
  • Denise M Fitzgerald, Dissenyadora d'interiors, Bolick Distributors.
  • Monica Hanley, Dissenyadora d'interiors, NEMD Architects Inc.

Els participants –arquitectes i interioristas nord-americans– havien de presentar una fotografia seva juntament amb una imatge que representi el producte Tile of Spain de la manera més creativa possible. Les possibilitats eren infinites per tenir la possibilitat de presentar des d'un ambient en el qual s'incloguin les peces, un catàleg, una única peça o un stand Tile of Spain.

El  'Tile of Spain 2014 Passport to Creativity Tour', que se celebrarà entre el 9 i el 15 de febrer, inclou un tour arquitectònic per Espanya en el qual es podran submergir en la cultura espanyola, gaudir de la seva gastronomia i conèixer les obres arquitectòniques més emblemàtiques realitzades amb productes de Tile of Spain. El viatge també inclou una visita guiada a la fira Cevisama 2014 a València, una visita guiada a fàbriques de ceràmica, i un programa de conferències on s'explicaran tant les últimes novetats del producte com la història i tecnologia que hi ha darrere. Tots els participants obtindran crèdits CEU (continuing education unit) requerits a EUA per a algunes professions –com la d'arquitecte o interiorista– per mantenir la llicència professional.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Casa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPamplona (5 - 6 junio 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis