Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ramos Catarino gana peso como referente en la rehabilitación de edificios históricos

Ramos Catarino guanya pes com a referent en la rehabilitació d'edificis històrics

21/11/2013

21 de novembre de 2013

Ramos Catarino ha estat distingida amb sengles reconeixements en les categories de ‘Rehabilitació’ i ‘Internacionalització’ lliurats per la publicació especialitzada Construir en l'edició dels seus Premis 2013. La constructora ha estat a més responsable de l'obra del projecte de rehabilitació de l'edifici Maxmara (Lisboa) escomès per Focus Group i que ha rebut el guardó a el ‘Millor Projecte de Recuperació’ en aquest certamen.

Considerats com un dels guardons més prestigiosos en el sector de la construcció, els Premis Construir tenen caràcter anual i són triats mitjançant votació després d'una nominació exclusiva d'un selecte nombre d'empreses, empresaris i personalitats dels camps de l'arquitectura, l'enginyeria, la construcció i el sector immobiliari. Amb els nous reconeixements, Ramos Catarino aconsegueix conquistar per tercer any consecutiu el premi ‘Construir’ en la categoria de Rehabilitació i per segon any consecutiu en la categoria d'Internacionalització.

Vítor Catarino, president del Consell d'Administració de Ramos Catarino
Vítor Catarino, president del Consell d'Administració de Ramos Catarino.
Els premis van ser recollits per Vítor Catarino, president del Consell d'Administració de Ramos Catarino, qui durant l'edició d'aquest mateix esdeveniment en 2012, va tenir l'honor de ser reconegut com a ‘Personalitat de l'any’. L'executiu, en recollir el premi a la Internacionalització, va explicar davant el públic assistent que Ramos Catarino va començar la seva marxa internacional 12 anys enrere, a Brasil, expandint-se després (2007) a Espanya, país en el qual ha aconseguit un desenvolupament similar al que té a Portugal. A més, va destacar que la companyia segueix afrontant nous mercats. Des de l'any passat està també present a França i en el Regne Unit, on ja ha executat diverses obres a les ciutats de París i Londres, la qual cosa ha servit com a plataforma per seguir obrint camí en altres països del centre i nord d'Europa on la companyia també està començant a dur a terme projectes de construcció i rehabilitació.

Vítor Catarino va explicar que “aquesta gran diversificació ens ha permès afrontar amb un major optimisme la situació adversa per la qual tots travessem en l'actualitat. Vull mostrar públicament la meva alegria, orgull i agraïment a tots aquells clients que han dipositat la seva confiança en nosaltres i que ens han permès accedir a aquest guardó per segon any consecutiu, una meravellosa recompensa a la nostra valentia i un enorme reconeixement als nostres assoliments”.

Encarregat també de recollir el premi lliurat a Ramos Catarino en la categoria de ‘Rehabilitació’ per la remodelació de l'hotel Memmo Alfama dins d'un projecte de l'arquitecte Samuel Torres, Vítor Catarino va assenyalar en aquesta ocasió la seva immensa alegria per ser reconeguts en aquesta categoria per tercer any consecutiu, més encara davant l'altíssim nivell mostrat per de la resta dels nominats en aquesta última edició.

L'executiu va aprofitar l'ocasió per explicar davant l'audiència la importància d'apostar per la rehabilitació d'edificis històrics: “en un moment en què la construcció d'obra nova travessa per un moment francament difícil, la rehabilitació emergeix com una opció important i amb l'avantatge afegit que contribueix sensiblement a preservar el patrimoni arquitectònic i cultural de les ciutats que, a més, tendeixen a degradar-se per la falta d'inversió, molt especialment en les últimes dècades. La rehabilitació és, en definitiva, una forma de retornar vida i esplendor als cascos urbans, als centres històrics de les ciutats, amb beneficis per a molts sectors, entre ells un de crucial: el turisme”.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsefavePiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Matelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis