Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Edificio residencial Azken Portu, un ejemplo de arquitectura no ortodoxa
Empra el Sistema EGO Batent de Krona Koblenz

Edifici residencial Azken Portu, un exemple d'arquitectura no ortodoxa

Redacció Interempresas13/11/2013

Una envolupant de formigó realitzada in situ, gens ortodoxa i composta per diferents plànols i volums, és la base del disseny exterior de l'edifici residencial Azken Portu que l'estudi d'arquitectura Designhouses ha projectat al País Basc. Un dinamisme singular que permet crear habitatges diàfans, lluminoses i diverses. Dins d'elles, les portes batents EGO de Krona Koblenz, instal·lades a 'rasomuro', s'adapten i es mimetitzen a l'espai interior resolt, en general, en tons blancs i grisencs.

El compendio d'obres i projectes que ha dut a terme l'estudi d'arquitectura Designhouses en els últims anys té una dels seus millors i més brillants expressions a l'edifici residencial Azken Portu, localitzat en el municipi de Zizurkil (Guipúscoa). L'estudi ha bolcat en aquest projecte tota l'experiència adquirida a peu d'obra durant anys per configurar una estructura revestida de formigó, fusta, cristall i pedra que destaca en gran manera pels seus espais diàfans i càlids.

Exterior de l'edifici residencial Azken Portu.Foto: Jordi Canosa

Exterior de l'edifici residencial Azken Portu.Foto: Jordi Canosa.

L'imponent edifici de ciment cara vista presenta unes formes gens ortodoxes que converteixen cada habitatge en un lloc únic i personal. Cada vèrtex, cada aresta, cada balconada i cada finestra de l'edifici són diferents. De fet, en tot el conjunt residencial, no hi ha dos habitatges iguals. Dins de cadascuna d'elles, es respira una puresa nítida en la qual col·laboren les portes abatibles amb el Sistema EGO de Krona Koblenz. Al llarg dels passadissos de distribució, apareixen portes batents que, sense brancals ni tapetas, es mimetitzen amb la paret donant continuïtat al blanc monocrom de l'habitatge.

Aquest singular edifici presenta unes formes gens ortodoxes que converteixen cada habitatge en un lloc únic i personal. Foto: Jordi Canosa...

Aquest singular edifici presenta unes formes gens ortodoxes que converteixen cada habitatge en un lloc únic i personal. Foto: Jordi Canosa.

L'elegància de la porta EGO Batent

El Sistema EGO Batent de Krona Koblenz, que s'ha utilitzat a l'edifici residencial Azken Portu, està disponible per a parets d'arrebossat i de cartró-guix. Es compon d'un premarco realitzat en alumini i soldat en un únic element per atorgar solidesa i rigidesa estructural. Una de les cares de fulla de la porta s'enrasa a l'envà gràcies a la frontissa oculta Kubica K6200 de Krona Koblenz. Aquest herraje compta amb 5 pivots, es regula en tres eixos i permet una obertura de fins a 180º. La porta EGO Batent pot completar-se amb elegants manilles, com la nova Kuadra de Krona Koblenz amb pany magnètic.

Interior de l'edifici residencial Azken Portu.Foto: Jordi Canosa
Interior de l'edifici residencial Azken Portu.Foto: Jordi Canosa.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis