Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Plataforma de la Construcción edita su nueva Guía de la Obra y Reforma 2013

La Plataforma de la Construcció edita la seva nova Guia de l'Obra i Reforma 2013

16/07/2013

16 de juliol de 2013

Amb el principal objectiu de fomentar la inversió en obres i reformes que siguin eficients des del punt de vista energètic, La Plataforma de la Construcció proposa una àmplia gamma de productes i solucions innovadores que responen a les exigències del Codi Tècnic d'Edificació, sense oblidar els valors del confort i la decoració.

En les seves 252 pàgines, la ‘Guia de l'Obra i Reforma 2013’ ofereix una cuidada selecció de productes de marques destacades al mercat i solucions constructives per a la seva aplicació en rehabilitació. La nova edició d'aquesta Guia, que ja és una referència en el sector, engloba continguts actualitzats i imatges d'ambients exclusius que es combinen amb il·lustracions i explicacions tècniques.

Un catàleg de solucions tècniques per a la rehabilitació d'habitatges i edificis orientades a complir els requeriments actuals d'eficiència...
Un catàleg de solucions tècniques per a la rehabilitació d'habitatges i edificis orientades a complir els requeriments actuals d'eficiència energètica, sense oblidar el confort i la decoració.

En la seva aposta per l'hàbitat sostenible, la ‘Guia de l'Obra i Reforma 2013’ contribueix a difondre els beneficis de reformar les instal·lacions dels edificis millorant la seva eficiència energètica; i reduir així la despesa per consum d'energia i les emissions de CO2 a l'atmosfera.

La Plataforma de la Construcció és un dels principals distribuïdors de materials de construcció per a professionals a Espanya, amb 19 magatzems de gran superfície a Madrid, Barcelona, València i Zaragoza. El seu equip altament qualificat garanteix un servei d'atenció al client àgil i eficaç.

Els professionals de la construcció o reforma, instal·ladors i arquitectes interessats a adquirir la nova ‘Guia de l'Obra i Reforma 2013’ estan convidats a visitar qualsevol dels magatzems de la Plataforma de la Construcció, on tindran a la seva disposició exemplars gratuïts. Així mateix, la Guia també pot descarregar-se en format PDF en www.laplataforma.es.

Empreses o entitats relacionades

La Plataforma de la Construcción

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis