Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Concord incorpora la última tecnología LED a su gama de iluminación ambiental de exteriores

Concord incorpora l'última tecnologia LED a la seva gamma d'il·luminació ambiental d'exteriors

27/06/2013

27 de juny de 2013

La marca Concord, d'Havells-Sylvania ha renovat la seva gamma d'il·luminació ambiental, incorporant al seu disseny l'última tecnologia LED de baix consum. Amb aquesta incorporació, Concord ja pot oferir opcions de LED en tot el seu catàleg.

La gamma d'il·luminació ambiental, que forma part de l'oferta de productes d'exterior de Concord, és extremadament versàtil i inclou els models Cassini, Brio, Monitor i Sterling Bulkhead. Aquests nous productes, disponibles en versions de paret i sostre, estan dissenyats principalment per a les zones de trànsit com a passadissos i escales. Compten amb una sòlida fabricació IP65 resistent a la pols i a l'aigua. A més, també estan disponibles versions antivandálicas, la qual cosa els permet ser utilitzades en diverses aplicacions a l'aire lliure. La nova gamma LED d'il·luminació ambiental és ideal per a aplicacions decoratives i, en concret, el model Cassini proporciona un elegant efecte halo de llum de fons. La incorporació de la tecnologia LED proporciona un important estalvi energètic en comparació dels llums tradicionals CFL i 2D.

Eduardo Fuentes, director general d'Havells-Sylvania Spain, comenta: “Concord sempre ha posat molta obstinació a aconseguir que els seus productes ofereixin l'últim en tecnologia. Per això estem incorporant nous productes LED al mercat i renovant la nostra gamma existent. La gamma d'il·luminació ambiental sempre ha gaudit d'un gran èxit entre els nostres clients i creiem que ara, amb la incorporació de la tecnologia LED, continuarà aquest bon acolliment.”

Sterling Bulkhead
Sterling Bulkhead.
La gamma LED d'il·luminació ambiental, es compon de quatre innovadors models:

• Cassini. Compta amb dues versions disponibles, Ràdio i Planar, amb llum d'halo de fons i muntatge en superfície.

• Brio. El Brio ovalat té un difusor ColorLED per a una excel·lent distribució de la llum, sòlida fabricació IP65 i versions antivandálicas.

• Monitor. Extremadament resistent gràcies a la seva carcassa fosa a pressió i el difusor de policarbonat.

• Sterling Bulkhead. Lluminària d'alta resistència encastada o en superfície, disponible amb halo de llum i difusor ColorLED.

Totes les lluminàries LED d'il·luminació ambiental utilitzen un multidriver ajustable, la qual cosa permet arribar a diferents potències complint amb les directrius d'eficiència energètica. D'aquesta manera, s'aconsegueix una bona combinació entre alta eficiència i alt rendiment ajustant-se a les necessitats de l'usuari final.

La nova gamma d'il·luminació ambiental de Concord compta amb sistema de regulació Dali com un extra opcional, així com també sensors de microones per a la detecció de presència i de llum diürna.

Empreses o entitats relacionades

Feilo Sylvania Spain, S.A.U

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis