Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BigMat amplía el plazo para la presentación de registros a sus Premios de Arquitectura

BigMat amplia el termini per a la presentació de registres als seus Premis d'Arquitectura

12/06/2013

12 de juny de 2013

La quarta edició dels Premis d'Arquitectura BigMat adquireix aquest any caràcter internacional i serà la primera edició de l'International Architecture Award BigMat. El premi reconeixerà la labor d'arquitectes amb domicili professional a Espanya, Bèlgica, França, Itàlia i República Txeca. El termini per a la presentació de recursos es trasllada fins al proper 28 de juny i ha de fer-se a través de les webs www.architectureaward.bigmat.com o www.bigmat.com.

Com en totes les edicions anteriors, el premi reflecteix el compromís del grup BigMat amb el sector de la construcció i pretén fomentar el prestigi nacional i internacional dels seus professionals. El premi fixa la seva atenció en les rehabilitacions integrades dins del mitjà urbà o rural i en la utilització de materials propis de l'entorn. Aquesta primera edició del Gran Premi Internacional Arquitectura BigMat´13 pretén també potenciar un món “més amable” tant social com estructuralment i subratllar aquells projectes que conjuminen millorar l'entorn de la persones amb l'excel·lència arquitectònica. La idea és seleccionar aquelles obres capaces de crear també un espai que contribueixi a la cultura autòctona i s'adapti a les necessitats dels seus habitants.

El premi es dirigeix a arquitectes amb domicili professional en algun dels cinc països esmentats, que concursen pel país en el qual tinguin residència; les obres hauran d'haver estat construïdes al país del domicili. El premi considera totes les obres acabades entre 01/01/2005 fins a 01/01/2013.

S'establirà un premi per cadascun dels països, pel qual se seleccionaran tres projectes finalistes per país, d'entre els vint projectes que passen a la segona fase a cada país. Les cinc obres guanyadores competiran pel Gran Premi Internacional d'Arquitectura BigMat 2013. D'entre els quinze projectes per país hi haurà un Esment Especial Joves Arquitectes per país.

El Gran Premi Internacional d'Arquitectura BigMat´13 té una dotació de 30.000 . Hi ha també una segona categoria de quatre Premis BigMat´13 de 5.000 i deu finalistes BigMat´13 que percebran 1.500 . El jurat estarà compost per un arquitecte de reconegut prestigi de cadascun dels països. El president del mateix serà Jesús Aparicio i el secretari Jesús Donaire. L'acte de lliurament tindrà lloc el proper 22 de novembre a Granada i serà a càrrec de Lorenzo de la Vila, president de BigMat Espanya.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCasa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis