Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El road show de Construmat hace parada en Madrid para presentar sus novedades
La internacionalització, la innovació i la sostenibilitat-eficiència energètica seran els tres grans eixos d'aquesta edició

El road xou de Construmat fa parada a Madrid per presentar les seves novetats

David Muñoz11/04/2013
El Cercle de Belles arts ha acollit la presentació a Madrid de la 18ª edició de Construmat, que se celebrarà del 21 al 24 de maig de 2013 en el recinte Gran Via de Barcelona. L'acte, que forma part del road xou que realitza l'organització per diferents punts del món durant els últims mesos, ha comptat amb la participació del president del saló, Josep Miarnau, de la directora, Pilar Navarro, i del director del Building Solutions World Congress, Jordi Farrando.
Com es va posar de manifest durant la presentació, davant els nous temps que viu el sector de la construcció, l'organització de Construmat ha treballat des del tancament de la passada edició, en 2011, en un nou concepte de saló “que aporti valor real tant a expositors com a visitants”, assenyalava Josep Miarnau.
Josep Miarnau, president de Construmat
Josep Miarnau, president de Construmat.
Construmat 2013 explicarà així  amb nous continguts que giren entorn de tres grans eixos: la internacionalització, la innovació i la sostenibilitat-eficiència energètica, i sobre aquests tres punts se sustenten sengles blocs temàtics: el Fòrum Contract (es van a presentar als expositors de Construmat un total de 170 projectes constructius de mercats emergents amb un potencial d'inversió de 30.000 milions d'euros); el Construmat Innovation Center (fòrum internacional de transferència d'innovació tecnològica on diversos centres tecnològics presenten els seus prototips més avantguardistes) i el Building Solutions World Congress (reunirà als millors projectes i pràctiques seguint els tres eixos temàtics del certamen).

Precisament el director del Building Solutions World Congress, Jordi Farrando, indicava que malgrat ser aquesta una nova iniciativa en el Saló, recull l'herència dels diferents esdeveniments i jornades que se celebraven en Construmat en anteriors edicions, centrant ara les seves presentacions en les esmentades internacionalització, innovació i sostenibilitat-eficiència energètica, i implicant a tots els agents que intervenen en la indústria de la construcció. Tot això amb l'objectiu final d'aportar als participants noves oportunitats de negoci als mercats emergents.

Jordi Farrando, director del Building Solutions World Congress
Jordi Farrando, director del Building Solutions World Congress.
En aquest sentit, el Building Solutions World Congress s'ha estructurat en tres tipus d'activitats que es desenvoluparan durant dos dies i mitjà. En primer lloc, dues sessions plenàries en les quals arquitectes de renom internacional desenvoluparan les temàtiques ‘Portes del Mediterrani: tècnica i espai públic’ i ‘Llatinoamèrica: rehabitar el territori’. Com a segon bloc s'ha configurat un complet programa de sessions paral·leles centrades en casos arquitectònics d'èxit, polítiques en rehabilitació i eficiència energètica i recerques recents sobre productes i materials. I com a tercer punt aquesta trobada comptarà amb les denominades activitats satèl·lits, en l'organització dels quals també participen associacions i altres entitats sectorials.
Pilar Navarro, directora de Construmat
Pilar Navarro, directora de Construmat.
En resum i com concloïa Pilar Navarro, Construmat 2013 es presenta a Barcelona el proper 21 de maig com un vestit fet a mesura segons les necessitats actuals del sector i en la confecció del qual han participat els diferents agents que operen en aquesta indústria. Un saló que busca transformar-se en el ‘hub’ internacional de la construcció per poder obrir les portes dels nous mercats exteriors a la indústria de la construcció del nostre país.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Casa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis