Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a GE Lighting abre una nueva era en la iluminación LED

GE Lighting obre una nova era en la il·luminació LED

20/03/2013

20 de març de 2013

GE Lighting ha llançat la nova lluminària LED Lumination suspesa. El seu impecable disseny estètic i el seu perfil ultra fi proporcionen una distribució de llum doble i asimètrica, oferint la solució ideal per a entorns comercials i per a una àmplia gamma d'aplicacions.

La lluminària LED Lumination lineal suspesa és un prim panell que proporciona una il·luminació lineal i uniforme suspesa del sostre. Aquest nou sistema integra la tecnologia Intrinsix que maximitza el rendiment, el control i l'eficiència dels LED en la lluminària. Quan s'activa, es produeix una lluentor perfectament uniforme i és gairebé transparent amb els LEDs ocults a l'interior del marc. La doble distribució asimètrica proporciona il·luminació sense reflexos tant vertical com a horitzontal.

El disseny minimalista de la lluminària crea un perfil summament prim que sembla surar en el sostre i funciona en varietat d'ambients, incloent els espais comercials, sales de conferències, oficines, espais oberts o àrees de recepció. L'efecte visual és espectacular i obre un nou camí de possibilitats de disseny sorprenents.

Imagen
Simon Fisher, director general EMEA per a espais comercials de GE Lighting, comenta: “La lluminària LED Lumination lineal suspesa permet als dissenyadors aprofitar al màxim els avantatges de la tecnologia LED. Aquesta lluminària ofereix una multitud d'avantatges: eficiència energètica, llarga vida útil, una estètica contemporània, però el més important és que proporciona una il·luminació més uniforme i precisa vital per a comerços i espais d'oficines. A més, gràcies a la seva transparència en la posició d'apagat, aquesta solució evita la sobrecàrrega visual i millora l'aparença dels espais on s'instal·la”.

La lluminària LED Lumination lineal suspesa està disponible en diferents formats. Suspesa amb el driver remot, suspesa amb carcassa per a muntatge en superfície per a sostres sòlids o encastats i també per a la instal·lació en un sistema de muntatge en regleta. La Lluminària LED està disponible en una longitud d'1.800 mm i 1.200 mm, adaptada per a passadissos o corredors transversals. Les lluminàries són fàcils d'instal·lar, dissenyades per ser 'plug and play' solució que redueix encara més els costos de manteniment perfectes per satisfer les necessitats dels prescriptores a la recerca de noves alternatives en LED. El rendiment total de la lluminària LED Lumination lineal suspesa és excepcional.

Disponible en 4000K/3500K/3000K Graus Kelvin, amb un IRC de 80 (índex de rendiment cromàtic), la solució LED ofereix una bona qualitat i consistència de color. Increïblement eficient, té una llarga vida útil (fins a 92 LPW, valorat en 50.000 hores de vida L85). Aquesta versió de la gamma Lumination és regulable. Pot ser connectat a sensors i adaptat segons el nivell de llum natural a l'habitació per maximitzar l'estalvi d'energia. La gradació es proporciona a través d'un senyal analògic (1-10V) o digital (DALI).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis