Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rehau participa en ISH 2013 bajo el lema ‘Siempre cerca del cliente’

Rehau participa en ISH 2013 sota el lema ‘Sempre prop del client’

12/03/2013

12 de març de 2013

Del 12 al 16 de març, s'obren les portes de la 52ª edició d'ISH de Frankfurt que presentarà al públic internacional les solucions més innovadores per a les àrees d'enginyeria civil, sistemes de climatització i energies renovables. Sota el lema ‘Sempre prop del client’, Rehau torna a estar present en la fira amb totes les seves novetats entre les quals cal destacar:

Nova versió del dispositiu de control d'ambient NEA

Per primera vegada, el dispositiu de control d'ambient NEA es presenta com un element del sistema de calefacció i refrescamiento radiant. Aquest dispositiu es distingeix pel seu disseny atractiu i funcional, la seva facilitat d'ús i la seva simplicitat de muntatge. NEA s'utilitza per controlar individualment els sistemes de calefacció i refrescamiento radiant de cada estada.

Rautitan RX

El sistema d'instal·lacions per a aigua calenta sanitària i calefacció Rautitan va ampliar la seva gamma en 2011 amb Rautitan SX, uns fittings roscats d'acer inoxidable d'alta qualitat. Com a novetat, aquest any es presenta Rautitan RX, un fitting roscat de bronze de llarga durada que compleix amb totes les normatives de qualitat d'aigua destinada al consum humà.

A més, també es presentarà l'ampli programa d'eines Rautool, molt fàcils d'utilitzar i que permeten una instal·lació ràpida i fiable de les dimensions 12 fins a 110 mm. La innovadora eina d'expansió Rautool Xpand converteix la unió per maniguet de compressió de Rehau en una tècnica més àgil i eficient.

Sistema d'evacuació insonoritzada d'aigües domèstiques

En la fira ISH, també es presentarà Raupiano Plus, el sistema d'evacuació domèstica insonoritzada, i es farà especial recalcament en la seva absorció acústica i la seva protecció contra incendis. A més, es destacaran els beneficis resultants d'una òptima planificació de la xarxa i de les noves dimensions de tubs.
Raupiano Plus
Raupiano Plus.

Solucions per al sistema de calefacció i refrescamiento radiant

Quant a la climatització, Rehau presentarà un sistema complet per a calefacció i refrescamiento radiant per a obres noves i rehabilitacions que poden combinar-se amb energies renovables. D'aquesta forma, les sondes geotèrmiques Rehau són una bona opció ja que s'adapten perfectament als sistemes de calefacció i refrescamiento radiant.

A més, Rehau oferirà altres solucions, com la termorregulación mitjançant forjat radiant i sostre radiant fonoabsorbente. Aquest últim garanteix un clima òptim a l'interior de l'habitatge assegurant una acústica perfecta. Pel que fa a la termorregulación mitjançant el forjat radiant, s'aprofita la massa de ciment de l'edifici com a acumulador de calor.

Finalment, els visitants també podran rebre informació sobre l'àmplia gamma de serveis de suport a la planificació d'arquitectes, enginyers i instal·ladors, així com el programa de formació integral que ofereix Rehau.

Empreses o entitats relacionades

Industrias Rehau, S.A. - Sede Central

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis