Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Invassat coordina actuaciones a nivel nacional para la prevención de riesgos laborales en la construcción

L'Invassat coordina actuacions a nivell nacional per a la prevenció de riscos laborals en la construcció

12/02/2013

13 de febrer de 2013

El director general de l'Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball (Invassat), Miguel Ángel Tarín, va presidir a Madrid la reunió del Grup de Treball de la Construcció de la Comissió Nacional de Seguretat i Salut en el Treball, que va aprovar el pla d'actuació per a l'any 2013.

Aquest grup coordina a nivell nacional les actuacions per a la prevenció dels riscos laborals en el sector de la construcció amb l'objectiu de reduir els accidents de treball, tot això en el marc de la Comissió Nacional de Seguretat i Salut en el Treball.

Aquesta comissió, segons va assenyalar el director general, és la responsable de coordinar les actuacions entre l'Administració General de l'Estat i les Comunitats Autònomes en matèria de prevenció de riscos laborals a través dels grups o comissions mixtes que facilitin lleres d'interlocució en les diferents entitats implicades. Tarín, com a president del Grup de Treball de Construcció de la Comissió Nacional de Seguretat i Salut en el Treball, ha explicat que “des d'aquesta comissió s'està investigant, sota l'adreça de l'Invassat, sobre les diverses problemàtiques com entre uns altres els riscos existents en els denominats treballs verticals, o les característiques exigibles als plans i estudis de seguretat en les obres”.

En aquest sentit, va recordar que fruit d'aquesta investigació, des de l'institut, s'està impulsant la realització d'un ‘Manual sobre la Utilització de Seients en els Treballs Verticals’, que s'ha elaborat conjuntament amb Comissions Obreres (CC OO) i l'Institut de Biomecànica de València (IBV) dins projectes finançats per la Fundació Nacional de Prevenció de Riscos Laborals.

D'igual manera, s'aportaran aquells criteris i directrius de les actuacions que ha de realitzar l'Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSHT) amb la finalitat de poder prestar a aquesta l'assistència tècnica, científica i administrativa necessària per al desenvolupament de polítiques preventives que s'hagin acordat en el si de la Comissió Nacional en matèria de prevenció en les obres.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis