Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Strato reduce sus precios más de un 30% en España
Es posiciona com el proveïdor d'allotjament de qualitat amb el millor preu del mercat

Strato redueix els seus preus més d'un 30% a Espanya

Redacció Interempresas13/12/2012
Strato adapta la seva gamma de productes i serveis a la realitat econòmica actual espanyola oferint “la millor relació qualitat-preu del mercat” i facilitant la presència online i el desenvolupament de projectes web a empreses i autònoms espanyols. Els nous paquets HiDrive ofereixen molta més capacitat d'emmagatzematge i noves eines per emmagatzemar, compartir i guardar els arxius i dades.
Servidor en un passadís d'aire fred del centre de dades
Servidor en un passadís d'aire fred del centre de dades.

Strato, una de les majors empreses d'hosting a nivell mundial, ofereix la major qualitat al preu més competitiu del mercat. Després de més de sis anys operant al mercat espanyol, Strato s'adapta a la complicada situació econòmica actual i redueix els preus dels seus paquets i serveis de mitjana en més d'un 30%. Amb la seva nova política de preus, Strato facilita a les petites empreses espanyoles i autònoms una presència online professional i/o començar amb un projecte online, que els permeti obtenir ingressos ràpidament i fins i tot vendre a nivell internacional amb uns costos mínims.

A més, reforça les seves ofertes a Espanya i ha engegat el domini www.strato.es per aconseguir un millor posicionament del seu web, realitzar accions de màrqueting online més efectives i apropar els seus productes i serveis a un públic major amb aquesta important aposta i implicació amb el mercat local espanyol.

Imagen

“Espanya és un mercat molt important per Strato des de fa més de sis anys i volem apropar-nos més als seus usuaris adaptant els nostres preus a la situació econòmica actual proporcionant-los els millors serveis (més capacitats i millors característiques) de registre de dominis, correu electrònic, allotjament, servidors virtuals i dedicats i emmagatzematge online al preu més competitiu del mercat. També hem canviat la denominació de diversos paquets per facilitar la comparació entre diversos proveïdors i que els usuaris espanyols triïn l'opció més competitiva que els ajudi a desenvolupar la seva presència online sense tenir elevats costos”, explica Christian Böing, CEO de Strato.

Imagen

Strato també incorpora en el procés de comanda nous mètodes de pagament dels més utilitzats a Espanya, s'ha establert la renovació automàtica dels contractes però amb total flexibilitat ja que l'usuari sempre decideix si vol establir un compromís de permanència o no; i durant aquest mes de desembre, la majoria dels paquets es poden adquirir des de 0 amb un període mínim de contractació.

Strato comercialitza paquets complets d'allotjament web amb múltiples funcionalitats que cobreixen qualsevol necessitat en Internet, des de la creació de la pàgina web (El meu Web i Hosting) fins al registre de Dominis o del Correu Electrònic, paquets de Tenda Online complets amb tot el necessari per vendre en Internet, Disc Dur Online (HiDrive), i Servidors Virtuals i Servidors Dedicats per a empreses de totes les grandàries que permeten a l'usuari externalitzar les seves necessitats tecnològiques i poder concentrar-se exclusivament en el seu treball. D'aquesta manera, les pimes poden treballar sempre amb un soci de confiança quan les exigències són majors i mantenir a tot moment un control dels seus costos, creixent amb el seu proveïdor quan va augmentant el seu negoci.

Un empleat de Strato canvia un disc dur
Un empleat de Strato canvia un disc dur.

“Ara com ara, les pimes i autònoms demanden generalment paquets d'allotjament i cada vegada més, les tendes online. També tenen bona acceptació els serveis d'emmagatzematge online per guardar tota la informació i dades del seu negoci o fer backups i accedir a ells des de qualsevol lloc amb connexió a Internet”, afegeix Böing.

En Strato s'han adaptat a aquestes noves necessitats del mercat oferint innovadors serveis i eines com els nous paquets d'HiDrive, amb major capacitat d'emmagatzematge, major quantitat d'administradors i usuaris, gran quantitat de protocols de connexió segurs i amb múltiples funcionalitats per emmagatzemar i compartir tot tipus d'arxius en el núvol com a enllaços de descàrrega il·limitats o backups regulars per guardar amb seguretat tota la informació crítica per a un petit negoci.

Katia Arjona, country manager per a Espanya de Strato, durant la roda de premsa realitzada a Madrid
Katia Arjona, country manager per a Espanya de Strato, durant la roda de premsa realitzada a Madrid.
Strato, com una de les majors empreses d'hosting a nivell mundial, ofereix alta qualitat a un preu competitiu. La seva gamma de productes comprèn des de dominis, productes de correu, pàgines web, disc dur online, fins a tendes online i servidors. Strato allotja quatre milions de dominis en sis països i gestiona dos centres de dades certificades pel TÜV. Pertany al grup Deutsche Telekom.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis