Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Anfapa celebra sus Bodas de Plata

Anfapa celebra les seves Noces de Plata

22/11/2012

23 de novembre de 2012

El passat 15 de novembre, Anfapa, Associació Nacional de Fabricants de Morters Industrials, va commemorar el seu 25 aniversari amb una jornada de celebració a l'Hotel Princesa Sofia de Barcelona.

Anfapa va comptar amb la participació de representants de diversos organismes i associacions públics i privats, així com diferents col·laboradors que l'han acompanyat al llarg d'aquests 25 anys, recolzant-la en la persecució del seu principal objectiu: la qualitat en l'edificació.

La inauguració d'aquest acte va ser a càrrec del seu president, Jordi Capdevila, que va donar la benvinguda als assistents. Posteriorment, Robert Benedé, el seu gerent, va desenvolupar una ponència sobre l'activitat de l'associació al llarg d'aquests 25 anys destacant aquelles fites que han anat marcant el desenvolupament del món dels morters i que han suposat la modernització del sector. El Sr. Benedé va fer especial èmfasi en el futur comú dels associats, destacant la necessitat de seguir conjuminant esforços per superar el delicat moment que travessa el sector i del que, sens dubte, sortiran reforçats i preparats per assumir els reptes que se'ls proposin.

Seguidament Josep Ramon Fontana, director d'estudis de l'Itec, va desenvolupar una interessant ponència sobre la situació del mercat de la construcció a Europa i la previsió d'evolució en els propers anys.

Assistents a la celebració de les Noces de Plata d'Anfapa
Assistents a la celebració de les Noces de Plata d'Anfapa.
Les intervencions van finalitzar amb una interessant ponència de l'arquitecte Juli Capella sobre les diferents tendències de l'arquitectura a dia d'avui.

Va clausurar la jornada el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder i Miralles, qui va destacar la rellevància de la dilatada marxa d'Anfapa, felicitant-la per les seves noces de plata i animant-la a continuar unint esforços en aquest camí de treball conjunt per remuntar les dificultats a les quals s'enfronta el sector de la construcció.

La trobada va finalitzar amb un menjar conjunt en la qual els assistents van poder intercanviar distendidamente opinions i punts de vista.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Fabricantes de Morteros Industriales y SATE

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis