Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Genera 2013, nueva cita con el sector de energías renovables y la eficiencia energética

Genera 2013, nova cita amb el sector d'energies renovables i l'eficiència energètica

23/11/2012

23 de novembre de 2012

Genera, Fira Internacional d'Energia i Medi ambient, que se celebrarà entre els dies 26 al 28 de febrer en Fira de Madrid, es presenta, una vegada més, com a referent del sector d'energies renovables i l'eficiència energètica. Organitzada per Ifema en col·laboració amb l'Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia (Idae), Genera 2013, avança les seves dates per desenvolupar-se en coincidència amb Climatització, Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació i Refrigeració. Tots dos esdeveniments, de continguts especialment marcats per la sostenibilitat mediambiental i l'estalvi energètic, oferiran al professional una àmplia perspectiva dels avanços i solucions que, en aquest sentit, s'han produït en els seus respectius sectors.

L'oferta de Genera 2013 contemplarà la representació dels sectors de cogeneració i micro-cogeneració, solar tèrmica, solar fotovoltaica i termosolar, biomassa, eòlica i mini eòlica, hidrogen i pila, geotermia, així com les propostes d'empreses de serveis energètics. Un contingut en el qual l'evolució tecnològica juga un paper clau i que fa de cada edició el punt de trobada amb la innovació en matèria d'energia.

Genera 2012
Genera 2012.
Des d'aquest punt de vista, la visita a Genera està especialment recomanada a professionals de consultories, enginyeries, construcció i comerç; usuaris industrials d'energia; fabricants i distribuïdors d'equips; instal·ladors i empreses de manteniment; promotors de projectes energètics; universitats i centres d'investigació; prescriptores i promotors immobiliaris; administracions públiques i en general, a tots els professionals que interessats en els temes d'eficiència i sostenibilitat.

A més, de forma paral·lela a l'exposició comercial, la fira serà escenari de celebració de diverses activitats que, durant tres dies, convertiran a Genera en plataforma d'anàlisi, debat i coneixement sectorial. En aquest context, es desenvoluparà un Programa de Jornades Tècniques, organitzat en col·laboració amb les diferents associacions que recolzen la fira, en el qual s'abordaran els temes més rellevants de l'actualitat energètica i tendències de mercat.

D'altra banda, la Galeria d'Innovació presentarà, com cada any, una selecció dels projectes més avantguardistes en matèria d'eficiència energètica, energies renovables i protecció del medi ambient.

Un altre dels eixos d'aquesta edició, es troba en les presentacions que duran a terme les empreses participants en Fòrum Genera, un programa de xerrades en un format àgil i didàctic que permetrà al professional conèixer detalladament les característiques d'alguns dels productes, solucions i serveis que s'exhibeixen en la fira.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPamplona (5 - 6 junio 2024)Casa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis