Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entregados los premios del concurso Bagno-Bau

Lliurats els premis del concurs Bagno-Bau

05/11/2012

5 de novembre de 2012

El ‘bany mòbil’ és el tema del concurs de disseny que patrocinen les marques de bany Dornbracht i Villeroy & Boch. Aquest concurs, promogut per Bagno i Bau, està pensat per trobar idees innovadores que desvinculin el bany de les instal·lacions fixes i que els diferents elements que ho componen siguin mòbils.

Representants d'ambdues signatures, al costat del representant d i Bagno, de Bau, la dissenyadora especialitzada Aida Alvarez, Joan Lao com a dissenyador d'interiors i el director de la revista Sala Bany, José Luis González, formen part del jurat que s'ha encarregat de seleccionar als guanyadors.

‘Simplydivid’
‘Simplydivid’.
El lliurament de premis va tenir lloc a l'auditori de l'Escola Bau el dimecres dia 17 d'octubre amb l'assistència de tots els estudiants i els representants de Bau, Bagno, Dornbracht i Villeroy & Boch. El primer premi va ser per al projecte ‘Simplydivid’, de Gerard Solsona, i el segon per ‘Teleskopik’, de Sergi Gómez.

El primer i segon premi consisteixen en un viatge amb totes les despeses pagades a la fàbrica de Dornbracht a Alemanya. Més un joc de tasses de cafè de la signatura Villeroy & Boch per al primer premi.

Tots els projectes presentats s'exposen actualment en el showroom de Bagno (carrer Gran Via, 494, de Barcelona).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Casa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPamplona (5 - 6 junio 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis