Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Saunier Duval realiza la instalación de producción de ACS en el hotel Marineda

Saunier Duval realitza la instal·lació de producció d'ACS a l'hotel Marineda

22/10/2012

22 d'octubre de 2012

Saunier Duval, referent en el sector de la calefacció, climatització, aigua calenta i energia solar, juga un paper crucial el desenvolupament de sistemes complets i ecològics. La realització del projecte i instal·lació de la producció d'ACS de l'Hotel Marineda és un exemple del mateix.

L'hotel Carris Marineda amb quatre estels i pertanyent al complex comercial i d'oci ‘Marineda City’ de La Corunya, és el centre comercial més gran d'Espanya i el tercer més gran d'Europa. Pertany a la cadena Carris hotels.

L'Hotel Carris Marineda posseeix una superfície de més de 7.900 m2, 113 habitacions, dos salons (un de 121 m2 amb capacitat per unes 100 persones i un altre de 32 m2, amb capacitat per unes 30 persones), tots dos perfectament equipats, cafeteria, gimnàs i pàrquing.

Tècnics de Saunier Duval a l'Hotel Marineda
Tècnics de Saunier Duval a l'Hotel Marineda.
El criteri de selecció de sistemes ha estat: independència de serveis, racionalitat dels sistemes, reducció de consums energètics i versatilitat de manteniment.

La producció d'ACS s'ha realitzat mitjançant un sistema d'energia solar tèrmica i caldera de condensació com a suport. La instal·lació de producció d'ACS té una cobertura solar del 32,5% la qualificació energètica en ACS és A i en la general C.

Primari solar: 27 captadors SRV2,3, distribuïts en 9 bateries de 3 captadors cadascuna, amb acumuladors solars d'acer negre, BDLN 2500.

Secundari ACS: 2 acumuladors vitrificados d'ACS, BDLE 4000.

Sistema de suport: Caldera de condensació Thermosystem Condens F280/3.

La generació d'ACS i calefacció a través del sistema Solar genera gran estalvi i confort en el seu ús diari amb un consum benvolgut de 7.910 l/dia a 60 °C i amb un volum d'acumulació solar de 5.000 l, ràtio d'acumulació de 79l/m2.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Trineo - Solución para el instalador eléctrico

    Trineo - Solución para el instalador eléctrico

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    19/09/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    17/09/2024

Enllaços destacats

iClimaPiscinaSpain - NebextChillventaConaif27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Data Center WorldRebuild Rehabilita - NebextXIX Congreso Anual de CogeneraciónSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis