Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Genera 2013 coincidirá en fechas con el salón Climatización

Genera 2013 coincidirà en dates amb el saló Climatització

15/10/2012

15 d'octubre de 2012

La décimosexta edició de la Fira Internacional d'Energia i Medi ambient, Genera, promoguda per IDAE i organitzada per Ifema, tindrà lloc del 26 al 28 de febrer de 2013 en Fira de Madrid.

En la seva última edició de maig de 2012, Genera va reunir a 523 empreses participants de 26 països amb 22.275 visitants professionals procedents de 55 països. A més, Genera va acollir la celebració de 20 programes de jornades tècniques sobre temes de màxima actualitat amb referència a les diferents energies renovables i l'eficiència energètica, a més de diverses trobades sectorials i de negoci.

En la seva propera edició de 2013, Genera se celebrarà en coincidència amb Climatització, Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació i Refrigeració, per configurar un doble esdeveniment professional protagonitzat pel clar compromís amb l'eficiència energètica i el medi ambient.

A més, es desenvoluparà un ambiciós programa de Jornades Tècniques de la mà del Comitè Organitzador de la fira, que integren la pràctica totalitat de les associacions sectorials sota la presidència d'IDAE.

Els expositors de Genera 2013 podran participar també en la seva Galeria d'Innovació (aparador del R+D+i) i en Fòrum Genera (programa de ponències impartides dins del pavelló i que serveixen per a la presentació comercial de productes, tecnologies i solucions).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Trineo - Solución para el instalador eléctrico

    Trineo - Solución para el instalador eléctrico

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    19/09/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    17/09/2024

Enllaços destacats

ChillventaiClimaRebuild Rehabilita - NebextXIX Congreso Anual de CogeneraciónConaifSalón de gas renovablePiscinaSpain - NebextData Center World27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis