Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aguas de León acerca a los escolares la gestión hídrica

Aigües de Lleó apropa als escolars la gestió hídrica

29/03/2011

29 març 2011

La presidenta de l'empresa mixta d'Aigües castellà-lleonesa, Natalia Rodríguez Picallo, i el seu gerent Carlos de Castro van mantenir aquesta setmana una reunió informativa amb equips directius i ampes dels centres escolars al Saló d'Actes de l'Ajuntament de Lleó. Segons ha indicat Natalia Rodríguez Picallo, la campanya es centrarà en xerrades en els centres escolars de la ciutat de Lleó, amb l'objectiu de conscienciar del consum responsable d'aigua i informar-los sobre el cicle d'aigua.
Visita a l'Estació de Tractament d'Aigua Potable

Així mateix s'oferirà a centres educatius la possibilitat de visitar l'ETAP (Estació de Tractament d'Aigua Potable), ubicada al Portillín per a l'alumnat de 4t de Primària o de cursos superiors.

Dins de les activitats, que van començar amb la celebració del Dia Mundial de l'Aigua, se'ls ha fet lliurament d'un llibre de Lleó i un joc interactiu sobre l'aigua perquè els nens puguin aprendre sobre el consum responsable d'aquest bé.

Aquesta activitat didàctica s'aplica també amb la intenció de traslladar als escolars la conveniència d'un ús correcte d'un bé que cada vegada resulta més preuat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    24/07/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaProfei, S.L.Smagua - Feria de ZaragozaAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis