Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Averías y desperfectos se llevan el 16% del agua consumida en España

Avaries i desperfectes es porten el 16% de l'aigua consumida a Espanya

22/03/2011

22 març 2011

Les pèrdues d'aigua a les xarxes públiques per fugides, trencaments i avaries aconsegueixen el 16% a Espanya, segons ho va informar la Unió General de Treballadors (UGT), per la qual cosa consideren que és necessari avançar en l'aplicació del 'Pla Nacional de Qualitat de les Aigües: sanejament i depuració 2007-2015', segons va emfatitzar aquest sindicat.

A més, la UGT va recordar en el marc del Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març, que és necessari “incentivar l'estalvi mitjançant tarifes adequades i equitatives socialment”, així com “subordinar la planificació urbanística a  la hidrològica, fomentar la reutilització d'aigües alternatives, reservant la màxima qualitat a l'aigua destinada al proveïment domèstic i establir una bona gobernanza del recurs amb transparència i participació dels agents socials i altres parts interessades”.

En aquest sentit, han assenyalat que a Espanya la pèrdua de qualitat de les aigües de proveïment humà “es deu a la contaminació dels ecosistemes d'aigua dolça" per l'augment de càrrega contaminant associada tant a abocaments directes d'origen indusrial i domèstic com a contaminació difusa derivada de l'activitat agrícola i ramadera, la qual cosa redueix la capacitat d'autorregeneración del mitjà hídric.

D'altra banda, UGT ha precisat que recolza un "enfocament estratègic de gestió de l'aigua a les ciutats," coherent amb la directiva marc d'aigua i basat en els principis de prevenció de la deterioració dels ecosistemes aquàtics, garantia del subministrament per a un ús sostenible del recurs, i avanç progressiu cap a la recuperació dels costos.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Profei, S.L.Ecofira - Feria ValenciaAWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis