Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Gobierno aragonés resalta la importancia del regadío en abastecimiento de materias primas agrícolas

El Govern aragonès ressalta la importància del regadiu en proveïment de matèries primeres agrícoles

03/03/2011

3 març 2011

El conseller d'Agricultura i Alimentació del Govern d'Aragó, Gonzalo Arguilé, ha posat èmfasi en la importància del regadiu per garantir el proveïment de matèries primeres. Així ho ha assenyalat durant la inauguració de les jornades tècniques "El futur de la indústria agroalimentària: innovació i mercats", que se celebren en el marc de la Fira Internacional de Mercats Alimentaris (Qualimen) amb motiu del desè aniversari de la Societat d'Infraestructures Rurals Aragoneses (Sirasa).

"A Aragó tenim unes necessitats determinades, perquè per a produir el 75% de matèries primeres agrícoles es depèn del regadiu. Si no hi ha regadiu, no hi ha matèria primera. I si les indústries agroalimentàries volen tenir un proveïment sostenible de matèries primeres ha de ser a base de regadiu, perquè el secà no ho garanteix ", va comentar el conseller, que ha tornat a animar els productors a anar incorporant-se a la cadena de valor i, baula, després baula, anar apropant el màxim que es pugui a la distribució, de manera que les petites rendes que queden al llarg d'aquesta cadena, s'incorporin al benefici de l'agricultor, va matisar Arguilé.

A més d'altres qüestions, Gonzalo Arguilé també es va referir als dubtes que es plantegen amb la futura política agrícola comuna (PAC) ia les dificultats que poden comportar el desacoblament en algunes produccions, pot donar lloc un desproveïment en algunes matèries primeres. "Estic convençut que aquesta política agrícola comuna que ha buscat el desacoblament total dels ajuts és perjudicial", ha sentenciat.

Jornades tècniques

El futur de la indústria agroalimentària: innovació i mercats completen les jornades professionals que Sirasa ha organitzat amb motiu del seu 10è Aniversari. Aquesta trobada, que es completarà amb una nova jornada el proper 9 de març, ha pretès ser un punt de debat i reflexió dels principals actors agroindustrials i cooperatius, per tal d'analitzar les oportunitats i reptes d'un mercat agroalimentari canviant.

Les jornades van comptar amb ponents regionals, nacionals i internacionals que van abastar diferents visions del panorama agroalimentari i, al seu torn, diferents subsectors productius com poden ser el vi, l'oli, les fruites i hortalisses, les lleguminoses de gra, els cereals i els pinsos, entre altres.

Aragó realça la importància del regadiu en els cultius
Aragó realça la importància del regadiu en els cultius.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    24/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beEcofira - Feria ValenciaProfei, S.L.Smagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis