Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La directora del Agua del MARM destaca la importancia de optimizar recursos hídricos

La directora de l'Aigua del MARM destaca la importància d'optimitzar recursos hídrics

18/02/2011

18 febrer 2011

Marta Habitin, directora general de l'Aigua del Ministeri de Medi ambient, Mitjà Rural i Marí (MARM), va participar aquesta setmana a Madrid en la presentació d'un parell de llibres publicats per l'Observatori de l'Aigua de la ‘Fundació Botí’. Les obres batejades van ser en aquesta ocasió, “Water footprint and virtual water trade in Spain” i “Re-thinking water food security”, que analitzen la petjada hídrica i el comerç d'aigua virtual al nostre país, així com el replantejament de la relació entre aigua i seguretat alimentària.

Habitin va dir en aquesta presentació que el MARM aposta per una gestió sostenible de l'aigua i per la utilització d'aquelles tecnologies que optimitzin els recursos existents, amb un baix impacte ambiental, tals com la reutilització d'aigües regenerades, estalvio eficiència, desolació, garantia i modernització de regadius.

Així mateix, la directora general de l'Aigua va assenyalar que “Espanya és un país capdavanter i una referència per a uns altres, amb una tecnologia que ha reduït significativament la despesa energètica”.

Per finalitzar, Marta Habitin es va referir al regadiu i va ressaltar que el ministeri aposta pel desenvolupament d'un regadiu sostenible i respectuós amb el medi ambient que compatibilice la rendibilitat de les explotacions i l'augment de la qualitat de vida del mitjà rural amb l'eficiència hídrica i energètica, “pel que és molt important la tecnificació de la gestió agrícola i la modernització del regadiu”, va fitar.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    24/07/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaAWA Show2beSmagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis